Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
21
Favori
27.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ürünün Türkiyeye gönderimi bittimi yoksa benmi yanlış görüyorum  ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor)
  • bjkalihan B kullanıcısına yanıt
    Garantiyi nasıl hallettiniz? Ben arayıp konuştum, uluslarası belgesi varsa yeterli olduğunu, yoksa yardımcı olamayacaklarını söylediler
  • meyveli_lahmcun M kullanıcısına yanıt
    Kapanmış hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trye gönderim neden kapatılır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Türkiye değil Avrupaya da gönderim yok. Yunanistan Almanya Hollanda denedim hepsinde aynı uyarı çıkıyor. Sanırım kıtalar arası distribütörler nedeniyle bu karar alınmış olabilir.
    Bu saatten sonra alabilenler güle güle kullansın. Benim gibi almak için fırsat bekleyenlere geçmiş olsun artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chat'le konuştum sebebini sordum ama net bir cevap vermedi. Sürekli şu anda Türkiye'ye gönderemiyoruz dedi. Aslında şu üründe çok güzelmiş keşke bunu gönderseler Türkiye'yehttps://www.amazon.com/GL502VS-DB71-Full%C2%ADHD-Gaming-i7%C2%AD6700Q-Windows/dp/B01K1INYD0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1472318319&sr=8-1&keywords=asus+1070+notebook
  • bende konuştum bugün shipping anlaşmalarıyla ilgili problemler varmış o sebeple avrupaya gönderimi durdurulmuş. Avrupaya birtek uçakla gönderim yapıyorlarmış ve bu üründede lithium pil bulundugundan uçağa alınmıyo gibisinden birşeyler söyledi ama cevaplar beni tatmin etmedi
  • ROG GL752VW bu üründen bahsediyorum. Bu ürün tr sitesinde görüntülenemiyor bile hele bak.
    yahu almanyanın asus sitesinde yok resmen!
    Ben de fransaya baktım
    http://www.asus.com/fr/Notebooks/ROG-GL752VW/wheretobuy/
    buradan
    http://www.ldlc.com/fiche/PB00198192.html burayı buldum
    ancak translate den çevirdim hiç bişey anlamadım "Ce produit ne fait plus partie de notre catalogue. "
    anlayacgınız arkadaşın dediği doğru heralde urun bulunamıyor ama olsa Fraansada da daha ucuz heralde almanya 2k € yada 1700€ Fransa da da 1200€ civarı sanırım o konuda da şöyle bi sorun var sanırım
    abd dekinden özellikleri bayağ düşük 8 gb ram diyor bu en alttaki linkte
    Masiva95 arkadaşım bu urun varmı sence ne dersin?
    Birde bu alüminyum kasa daha iyidir o da ülkeden ülkeye değişiyor diyor bu konu da kafama takıldı.

Bu arada bakan arkadaşlar haklı
    Sorry, this item can't be shipped to your selected address (by amazon)
    Bu kötü haberdi
    İYİ HABERSE $874.12 diyor Konu iyice tutuştu free shipinfg 100$ Da vergi kesse hiç acımam alırım yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxemilian -- 27 Ağustos 2016; 21:54:22 >

• Sabredin tekrardan acarlar urunun gönderimini yeni urunler piyasaya otursun bende alicam bekliyorum acele etmeyin

• Pusudayım bende hocam sadece Türkiyeye engellense anlarımda bütün avrupaya hatta canadaya bile shipping kaldırılınca bu engelin fazla süreceğini sanmıyorum

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B111CD008 -- 20 Eylül 2016; 1:16:19 >
  • arkadaşlar yeri ikinci el fakat buraya yazarsam ihtiyacı olan arkadaşlar faydalanabilir dedim. 1 şubatta bende amazondan bu laptoptan sipariş vermiştim. laptonu çok az kullandım. şu anda satıyorum. toplamda 50 saat civari calisti. Sifirdan farksiz.3000tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alirbsh -- 30 Ağustos 2016; 16:53:39 >
  • Ben lenovonun 50-70 modelini kullanıyorum hocam birdaha omur billah lenovoya dokunmam kimseye tavsiye etmiyorum. 3 defa servise gitti harddiski çöktü vs vs lowda oyun oynarken laptop üstünde cay demleyebilirsiniz

• just one bad day kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B111CD008 -- 20 Eylül 2016; 1:16:01 >
  • 700$a rog amazon değilde ebayden gibi sitelerden bulduysanız yüzde 20de gümrük vergisi ve kargo ekleyin hocam amazonun kendi sattığı ürün olsa vergi iadesi alabilirdinizde başka sitelerde kendiniz odemek zorunda kalıyorsunuz. Umarım yeniden shippingi acar amazon

• evet 1. de bahsetiğiniz ürün 15" şahsen benim işimi görmüyor

2. si lenevo cok geri bi bilgisayarı o fiyat hiç verilmez zaten birde asus modellerinin tasarım ve hafifliği olduğunu da hiç sanmıyorum (ramlerin kalitinden tut baştan ayağı)
    bu ssd konusunda benceburadan bi 256gb alırız ileride zaten bayagı ucuzladı oradan abd'den da harici olarak sipariş verin bence

3.https://www.amazon.com/gp/product/B01578ZK9A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2L77EE7U53NWQ

bu linkteki asus benim sepette kaç $ olduğuna bakarmısınız bu cuma günü black frideyi mi yakaladım anlamadım niye böyle ucuz

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor)

bir de bu asus yeni seriyi ne zaman çıkarır acaba yani konunun başında bu nootbook u kasım gibi çıkardığı aşikar

şu hdd siz direk ssd li pcler artık bi çıkmadı gitti arkadaş bu pc m2 sata yeri bırakmışlar

Yani yeni sezonda şöyle bi

Gtx 1060
    512Gb ssd
    16gb DDR4 Ram nası güzel olurdu
    bide en fazla 3 kg pil süresi falan da istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxemilian -- 29 Ağustos 2016; 15:15:16 >

• maxemilian kullanıcısına yanıt
    Sepetteki ürün paketi hasarlı veya ezilmis bi ürün hocam o yüzden fiyatı normaline göre ucuz. Birde sanırım Türkiyedeki teşhir ürünü mantığı var garantidışı yani. 999 dolarlığı bile çok uygun ama Türkiyeye gönderimi durdu

• Düşünün hurda ürünü bile göndermiyorlar halimize
  • maxemilian kullanıcısına yanıt
    Sadece Türkiye değil avrupa ve Kanadayada yollanmıyor. Amazondan değil asustan kaynaklı bir durum

• Hadi bakalım öyle olsun ama kanaatimce bu modele biraz zor kalkar ama yeni seri çıkınca büyük ihtimalle onda olmaz biz de alırız
    bu sefer kaçırmaya niyetim yok

umarım bire an önce kaldırılar
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.