Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
21
Favori
27.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bonus 3 taksit yapiyor yurtdisina bugun son gun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun gibi öneri yok mu? Fiyatinin düşmesini yada yeni modelleri mi bekleyelim?

• var mı arkadaşlar bunun gibi cihaz önerisi yoksa black friday i mi bekleyelim ??
  • Yakın zamanlarda sipariş veren oldu mu acaba?

Merak ettiğim ürünü yavaş ve normal kargoyla sipariş ettiğimizde (USPS) ürün fiyatı yüksek olduğu için DHL ile mi gönderiyorlar acaba? DHL veya UPS gibi hızlı kargo firmalarından ne zaman ürün gelse sorun yaşadım. USPS ile geliyor ise sipariş vermek istiyorum.

• GTX 1060-1070 li modeller türkiyeye gönderimi başlamış

MSI VR Ready GT72VR Dominator
    https://www.amazon.com/MSI-GT72VR-Dominator-071-Hardcore-i7-6700HQ/dp/B01IO9YBM6
    Gtx 1060 lı modeli 1549 $- Gtx 1070 li modeli 1999 $
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Peki kaç günde elimize ulaşır tahminen ve vergi iadesi kesin midir? Gtx1060 lı modeller iyiymiş bu fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: master135

Canta icin link alabilirmiyim.bende asus canta bakmistim 100 dolar fiyat vardi

Buyur hocam .https://www.amazon.com/Alienware-17-Inch-Vindicator-Backpack-AWVBP17/dp/B00FO6HNLE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1475968030&sr=8-2&keywords=alienware+backpack

Bu arada ben çanta dahil tüm pcyi ssd mouse vsyle satıyorum. İlgileniyosan pm atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackless -- 9 Ekim 2016; 2:56:44 >

• Beyler çıktı ROG-GL702VM
    amazondahttps://www.amazon.com/gp/product/B01KB0W4R0/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&th=1yalnız tr ye kargo olmuyor
    heralde 1-2 haftaya açarlar
    black friday işler mi bu ürüne?

bide hdd siz versiyon vermedi acaba benzer birşey çıkarır mı ? yani 512 ssd bekliyordum ne diyim şimdi

• Black Friday'i bekliyorum almak için.Umarım iyi bir indirim olur bu laptop'ta.
  • Bende bekliyorum Black Friday'i bakalim ne kadar indirim yansıyacak 960 970 veya 1060 li bir model alacagim 17 inc

• Beyler yeni laptop almayı düşünüyorum bunu gözüme kestirdim gibi aşağıdaki oyunları high ayarlarda sıkıntı yaşamadan oynuyabilirmiyim?

Battlefield 4 ve 1
    GTA 5
    Cities skylines
    Fifa 17

birde sizce black fridaydaydemi fiyatlar daha çok düşer yoksa christmıstamı? birde black fridayde sizce ne kadar düşer fiyatı?
  • su an alinabiliyormu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GL702VM-DB71
    modeli için diyorsan
    malesef 10-15 $ indirim olmuş sadece :(
  • konuda in cin top oynuyor arkadaş
    e tabi $$$ beyfendi bugünlerde çok ateşli black friday bile göze sıcak gelmiyor o derece .
    an itibariyle 1,299 $ ama kargo gönderimi halen kapalııı
  • Asus kalitelidir ama 2gb 960m icin az para degil. Y5070 lere bakin bir de illa 17inch olcaksa y7070 bakin. Bende y5070 4gb 860m modeli var. Pil omru gayet uzun. Ben cizim isleri icin kullaniyorum. Autocadde 4,5 saat kullandigimi hatirlarim. Asyslarin sogutma performansi iyidir haliyle pil omru de kisa oluyor cogu modelinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Laptop fırsatı bulabilirseniz bilgilendirirseniz sevinirim amazon falan ne olursa saglam indirimli bende bakıyorum soyle gtx 1060 iyi olur ama olmazsa 960 falanda bakarım aldık bf 1 yatıyor kenarda benim 4 yıllık msi ge620dx yetmiyor haliyle ne diyor dum haber verin alalım güzel birsey hep beraber inşallah..

• Ürün şu an Black Friday indiriminde sanırım. 900 Dolar civarına inmiş durumda arkadaşlar. Yangın gittikçe büyüyor. Ah bir de $ beyefendi bu seviyelerde olmayaydı pastanın çileği de olurdu da...

Shipping & Fee Details
    Price $899.00
    AmazonGlobal Shipping + $25.98
    Estimated Import Fees Deposit + $166.50
    Total $1,091.48
    (VatanBilgisayar'da 5000 TL. İstanbulBilişim'de 4700 lira ve ordaki çoğu ürün distrübütor garantili yurtdışından getirtilen ürünler diye biliyorum. Şu fiyatla bile net 1000 lira karla 3731 lira ediyor. Ki kargoyu sildirip 170 dolar civarındaki gümrük vergisi iadesi alınırsa 3078 TL gibi cillop bir fiyat olur. )

Toplam fiyat budur. Ben şahsen hala düşünüyorum. WeddingGift de yaptım fiyat bu seviyelerde kalırsa 1 ay içinde alırım inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iisskkoocc -- 24 Kasım 2016; 22:41:20 >

• https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01FFRD220/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1479638104&sr=8-2&pi=SX200_QL40&keywords=970m+laptop&dpPl=1&dpID=41QPVtpT0wL&ref=plSrch
    970m isterseniz bu da var. Bikaç gün önce 1000 dolardı, 1050 olmuş şimdi.

• Turkiyeye gonderimi yok ürünün hocam

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.