Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
21
Favori
27.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha fazla duramayacağım aylardır bekliyorum, alıyorum artık!
  • Tamamdır.

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombalaci_46 -- 25 Kasım 2016; 20:9:28 >
  • tombalaci_46 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ben aldım pişman değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargoyu nasil iptal ederuz bu urunu alirken arkadaslar @iisskkoocc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelwiN

Hayırlı olsun ben aldım pişman değilim.

Ödemeyi yaptım ancak kartımdan para çekmediler, siparişiniz işlemde dediler. Ve kartın güvenlik kodunuda sormadılar, bir sorun mu var yoksa işleyişi böyle mi?
  • Bende aldim biraz once hayirli olsun alan arkadaslara

• MelwiN kullanıcısına yanıt
    Hocam canlı destekten rica ediyorsun insiyatife kalmış bir durum.
  • Ben de alarak araniza katilmis oldum hayirli olsun herkese arkadaslar.

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Ben biraz geciktirecem alışverişi, kredi kartının limit sıkıntısını halletmek gerekiyor. Umarım fiyat 1 ay osnra da bu seviyelerde olur. Hem o zamana kadar WeddinGift kodum da gelir 100 dolar indirimle alırım.

Bu dönemde sizden tecrübelerinizi incelemelerinizi bekliyorum artık izlenimlerinizi bizlerle paylaşırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iisskkoocc -- 26 Kasım 2016; 15:36:56 >
  • Alan arkadaşlar siparisleriniz ne durumda benimki hazırlanıyor yaziyor

• Benimki bugün kargolandı, takip no var artık elimde
  • selamlar, 19 Aralıkta Amsterdam dan bir arkadaşım gelecek İstanbula. Türkiyeye kargosu olmayan, olup da gümrük ödemek istemeyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir. bunu ne kadar ücrete yaparsın diye yazdım. dönünce güncelleyeceğim mesajımı. saygılar
  • Benimki daha kargolanmamis hala hazirlaniyor asamasinda belki bugun kargoya verirler @tombalaci_46

• quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

selamlar, 19 Aralıkta Amsterdam dan bir arkadaşım gelecek İstanbula. Türkiyeye kargosu olmayan, olup da gümrük ödemek istemeyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir. bunu ne kadar ücrete yaparsın diye yazdım. dönünce güncelleyeceğim mesajımı. saygılar

Keşke önceden deseydin 4GB ekran kartı olan serisini almak için çok uğraştım ama satmadılar
  • Benimkide kargolanmis takip no yazmislar bekliyecegiz artik

• arkadaşlar ben de bu pc'yi alacağım amazondan asusun garantisi nasıl oluyor 1 yıl international warranty diyor cihaz arızalanırsa amerikaya mı göndermemiz gerekir cevaplarsanız sevinirim
  • Arkadaşlar, alanlara hayırlı olsun, alamayanlara geçmiş olsun. Türkiye satışını kapattılar.

Edit açıldı tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombalaci_46 -- 2 Aralık 2016; 22:25:0 >
  • Winter is coming.
     ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor)
  • Ürünü aldım arkadaşlar, oldukça şık bir tasarımı var, ek olarak beğendiğim bir nokta SSD takmanız için PCIE slot koymuşlar, yani çift harddisk kullanabilirsiniz. Ben SSD taktım bile . UEFI windows 10 kurulumu yapıyorum şuanda, izlenimlerimi paylaşmaya devam edeceğim.
  • Hayırlı olsun benimkide ulaştı bana ben daha ssd takmadım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.