Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
21
Favori
27.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir yanlışlık yoksa hesaplarımıza göre 3600 civarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar amerika'da san diego'dayım. aralık 2'de istanbul'da olacagım.
    kutusunda acılmamıs sıfır Asus G Series G751JY-DB72 modelini 6900 tl'ye,
    Asus G Series G751JY-DB73x modelini ise 10000 tl'ye getirebilirim.
    başka bu fiyat aralıklarında bilgisayar alma düşünceniz varsa haber verin. ucuz bilgisayar getirmiyorum.

DB72 İstanbul Bilişim'de bile 8299 TL
    DB73X ise 11799 TL'dir.

sadece 1 tane getirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakir1990 -- 23 Kasım 2015; 3:34:54 >
  • Takipteyim bu fiyata monster almaktansa risk alıp bunu alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deli fırsat

• Klavyesi ingilizce.Alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun.

Uzun zamandır takip ettiğim bir modeldi.BF'de fiyatı düşerse kaçırmayın derim.
  • Çok iyi fiyat. Klavye TR karakter tuşlarını satın alıp değiştirebilirsiniz.

50$ gift karta 10$ hediye veriyor. 21 tane gift card alınırsa vergilerle 1050$'a gelir, bedava olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiosborn -- 23 Kasım 2015; 8:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

2005'te dell inspiron almıştım bataryası 5 saatten fazla gidiyordu hocam. bu alette bir sıkıntı var demektir. toplama bilgisayar şeklinde olunca uyum sorunu da çıkıyor olabilir. bu model mühendisler tarafından planlanarak değil satış yöneticileri tarafından satsın diye üretilmiş gibi geldi bana. hesap kitap yapan adam 2 saat pil ömrü ile bu aleti satışa koymaz.

Oyun bilgisayarları uzun pil ömrü sunmazlar zaten. O bilgisayardan 5 saat pil ömrü bekliyorsanız akü bağlamalısınız.

• Oyun laptopları uzun pil ömrü için değil tahmin edeceğiniz üzere performans içindir. Vergisini ödedikten sonrada geleceğini düşünüyorum, sonuçta resmi bir iş var ortada, 1000$+ para var, buna kim karışabilir ki? Olmadı asus u arayıp sorun getirtsek gümrükte sorun çıkar mı vs diye bir fikirlerini alın bakalım.

Hatta mümkünse mail atın yazılı belge olsun elinizde enazından bir derece işe yarar bişey olunca.
  • hiç bir şekilde sorun çıkmaz arkadaşlar isteyen alsın fiyat cidden yanıyor 17" fhd mat ips ekran kolay kolay bulunmaz.

pil ömrü düşünceniz varsa işlemci hızını %40a indirirsiniz size fazladan bir iki saat daha verir.
  • Kimsenin dikkatini çekmemiş; ama ben belirteyim

16 GB DDR4

Çok iyi fiyat açıkçası ihtiyacım olsa affetmezdim.
  • Enfes fiyat.
  • 970m olmaliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

bilemiyorum hocam zaten 6.6 lbs ağırlığında yani neredeyse 4kg. benim gerçekten aklıma yatmak üzereydi ama soğudum bunları görünce. hanım macbook'umu istiyor, yeniden macbook almam gerekecek sanırım. gerçekten başka.

amazon'a parayı veriyorsunuz mal kapınıza geliyor, vergi - algı dert etmenize gerek yok. üste para artarsa da iade ediyorlar. yılbaşına yakın alırsanız büyük ihtimalle yoğunluktan dolayı vergi işlemez.

Benzer özelliklerde bilgisayar almayı düşünüyorsanız dell xps 15 modeline bakmanızı öneririm. Burada görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Kimsenin dikkatini çekmemiş; ama ben belirteyim

16 GB DDR4

Merhaba.
    3 taksitle satın alabiliyorum.
    Ne dersiniz?
  • Ürünün fiyatı ezelden beri aynı görünüyor amazonda. 30-40$ inip çıkmış. Bir indirim, kampanya falan yapılmamış. istbilişim linkini referans almamak lazım. Amazondaki model TR de bulunmadığı için saçma sapan fiyatlar çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 23 Kasım 2015; 9:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Kimsenin dikkatini çekmemiş; ama ben belirteyim

16 GB DDR4

Merhaba.
    3 taksitle satın alabiliyorum.
    Ne dersiniz?

Gümrük problemi olmayacaksa bu fiyata çok iyi makine. N550 serileri 5400 RPM disk ile bu fiyatlarda satılıyor ülkede bu cihazda 7200 RPM disk var. Onu da ileride bir SSD takar hızlandırırsınız çok sorun ederseniz.

RAM yönünden de çok iyi cihaz DDR4 SDRAM'li makineler daha yeni yeni gelmeye başlayacak bize, muhtemelen bileşenleri ve anakartı da çok sağlam makinedir ROG serisi bir cihazdan bahsediyoruz.

İhtiyacım olsa kesinlikle alırdım hatta elimdeki makineyi şimdi satabilsem yine alırım ki siz 3 taksit ile de alabileceğinizi söylemişsiniz.

http://www.hepsiburada.com/msi-pe70-2qe-410xtr-intel-core-i7-5700hq-2-6ghz-3-5ghz-16gb-1tb-17-3-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601786

MSI'ın P serisi benzeri bir makinesi bile daha pahalı eksikliklerine rağmen;

Asus'ta + lar

- DDR4 RAM var
    - Windows var
    - İşlemci 6. nesil

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum mat ekran da artısı süper makine abi açıkçası sabırsızlanıyorum umarım alabilirim

• Bu arada hangi kredi kartlarına taksitler var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: RangerSkin

Bu arada hangi kredi kartlarına taksitler var acaba?

Merhaba.
    YKB World 150 TL üzeri yurtdışı harcamaya 3 vade farksız taksit yapıyor.
    Öncelikle sms gönderilmesi gerekiyor.
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Hadi ya süper olay abi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.