Şimdi Ara

Asus ROG Loki güç kaynağı tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus ROG markasının İskandinav Tanrılarının ismini vererek piyasaya sürdüğü Thor güç kaynağı serisinin ardından bu kez Loki karşımızda. Asus ROG Loki güç kaynağı kompakt oyuncu sistemlerine enerji vermeyi amaçlıyor. 

Asus ROG Loki SFX-L özellikleri neler?

Asus ROG Loki SFX-L güç kaynağı son dönemde popülaritesi giderek artan kompakt form faktöründeki oyuncu bilgisayarlarını hedefliyor. Ekran kartlarındaki 600W TDP dönemine de hazır olan güç kaynağı için yenilikçi bir de soğutma çözümü geliştirilmiş. 

Ayrıca Bkz.Asus dünyanın ilk 4 bant Wi-Fi 6E oyuncu yönlendiricisini duyurdu

Asus ROG Loki SFX-L güç kaynağı 750W-1200W arasında değişen versiyonlara sahip. 16-pin PCIe 5.0 bağlantısı sayesinde ekran kartlarına 600W’a kadar enerji sağlıyor. 80 PLUS Titanium sertifikası ile verimlilik konusunda da yukarıda. 

Asus mühendisleri baskılı devre kartı tasarımını ve soğutma sistemini elden geçirerek bu küçük canavarın içerisindeki havayı en etkili şekilde dışarı atmanın yolunu bulmuş. Çift rulmanlı 120mm fan ROG Axial teknolojisi sayesinde daha fazla hava basıncı oluşturuyor. RGB aydınlatma ise Asus Aura Sync ile kontrol ediliyor. Güç kaynağı 10 yıl garanti sunarken RGB LED ise 3 yıl garantiye sahip. 

Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/83864/asus-rog-loki-sfx-up-to-1200w-16-pin-pcie-5-0-power-for-600w/index.html

• Rog Thor ile hemen hemen aynı bir tek RGB fanı var üstte sanırsam. Rog Thor zaten çok iyidi bildiğime göre bu nasıl daha iyi olabilir ki. Ne ilerledi teknolojide.

• 10 yıl garanti iyi rakam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

Aynı değil, çok farklı... THOR ATX idi. Bu ise SFX Asus ROG Loki güç kaynağı tanıtıldı  Yani bambaşka bir alana hitap ediyor.

• ehhalil kullanıcısına yanıt

PCE 5.0 falan olacak sanırsam veri yolu artacak falan bir üst serisi işte Asus ROG Loki güç kaynağı tanıtıldı 

anlamamak için olan çabana hayran kaldım SFX-L bir güç kaynağı yani konsol boyutlarında olan daha düşük hacimli ITX sistemler için düşünülmüş bir güç kaynağı bu. ayrıca pci 5.0 dediği bağlantı nvdianın 3000 serisinde yeni koyduğu bağlantı tipi için geçerli olan bir şey.

• jem991 kullanıcısına yanıt

ITX mi bana fotoğrafta boyutu aynı gibi geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus ROG Loki SFX-L 750W 4300 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Önemli olan metni okumak resme bakıp yorum yapmak değil.

aşağıda resme bakarsan aynı muz biri ultra geniş açı ile çekilmiş diğeri normal kamera ile çekilmiş fotoraflar kullanılan lense ortam ışığına ve çekilen açıya göre agısal farklılıklar yaratabilir.

Asus ROG Loki güç kaynağı tanıtıldı

Tabiki de farklılıklar mevcut. O zaman asıl ATX için olan THOR un devamı çıkmadı ITX için daha küçük güç kaynağı duyuruldu LOKİ adında.

Arkadaşım haberi okuduğuna emin misin? Haberde veya başka hiç bir yerde zaten bu güç kaynağının Thor un devamı olduğunu söylemiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Haha ben ne yazmışım devamı olarak çıkmadı ITX için LOKİ adında yeni bir güç kaynağı çıktı o zaman dedim az oku yorumumu dostum Asus ROG Loki güç kaynağı tanıtıldı 

Allah kolaylık versin kardeş Asus ROG Loki güç kaynağı tanıtıldı  İstersen bi deveye hendek atlatmayı dene.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.