|
Asus ROG Loki güç kaynağı tanıtıldı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Rog Thor ile hemen hemen aynı bir tek RGB fanı var üstte sanırsam. Rog Thor zaten çok iyidi bildiğime göre bu nasıl daha iyi olabilir ki. Ne ilerledi teknolojide.
-
10 yıl garanti iyi rakam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı değil, çok farklı... THOR ATX idi. Bu ise SFX
Yani bambaşka bir alana hitap ediyor.
-
PCE 5.0 falan olacak sanırsam veri yolu artacak falan bir üst serisi işte
-
anlamamak için olan çabana hayran kaldım SFX-L bir güç kaynağı yani konsol boyutlarında olan daha düşük hacimli ITX sistemler için düşünülmüş bir güç kaynağı bu. ayrıca pci 5.0 dediği bağlantı nvdianın 3000 serisinde yeni koyduğu bağlantı tipi için geçerli olan bir şey.
-
ITX mi bana fotoğrafta boyutu aynı gibi geldi.
-
Önemli olan metni okumak resme bakıp yorum yapmak değil.
aşağıda resme bakarsan aynı muz biri ultra geniş açı ile çekilmiş diğeri normal kamera ile çekilmiş fotoraflar kullanılan lense ortam ışığına ve çekilen açıya göre agısal farklılıklar yaratabilir.
-
Tabiki de farklılıklar mevcut. O zaman asıl ATX için olan THOR un devamı çıkmadı ITX için daha küçük güç kaynağı duyuruldu LOKİ adında.
-
Arkadaşım haberi okuduğuna emin misin? Haberde veya başka hiç bir yerde zaten bu güç kaynağının Thor un devamı olduğunu söylemiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haha ben ne yazmışım devamı olarak çıkmadı ITX için LOKİ adında yeni bir güç kaynağı çıktı o zaman dedim az oku yorumumu dostum
-
Allah kolaylık versin kardeş
İstersen bi deveye hendek atlatmayı dene.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Aynı değil, çok farklı... THOR ATX idi. Bu ise SFX |
anlamamak için olan çabana hayran kaldım SFX-L bir güç kaynağı yani konsol boyutlarında olan daha düşük hacimli ITX sistemler için düşünülmüş bir güç kaynağı bu. ayrıca pci 5.0 dediği bağlantı nvdianın 3000 serisinde yeni koyduğu bağlantı tipi için geçerli olan bir şey.
|
Arkadaşım haberi okuduğuna emin misin? Haberde veya başka hiç bir yerde zaten bu güç kaynağının Thor un devamı olduğunu söylemiyor.
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X