Şimdi Ara

NZXT C850 850W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 NZXT C850 850W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

NZXT C850 850W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

Kutu, fatura ve garanti vardır.

Fiyat: 4.500TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Haziran 2027 Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• atx 3.1 olan model midir ?

• Traylor kullanıcısına yanıt

Direk bu ürün hocam.

ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    NZXT C850 Gold 850W Gold Full Modüler 120mm Fanli PSU | ITOPYA
    https://www.itopya.com/nzxt-c850-gold-850w-gold-full-moduler-120mm-fanli-psu_u21490?srsltid=AfmBOoqCQTF9b2m64EUHG708yGel-XzuRj-xkzDtjbxsBQCZ_2euLBms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SODEJ -- 11 Şubat 2025; 14:4:35 >
  • Muhtemelen markası Nzxt olduğu için çok talep görmemiş olabilir ama Seasonic üretimi çok üst düzey bir güç kaynağı olduğu bilinse daha kolay giderdi. 4090-5090 harici her sistemi en ufak sorun olmadan uzun yıllar boyu güvenle çalıştırır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt

Türkiye de bilinmeyen nadir kaliteli markalardan biri hocam. Nasip kısmet.

Ben de ikinci el PSU piyasasını biraz araştırıp en sonunda atx 3.0 PSU almaya karar verdim. En büyük etken rtx 5000 serisi ekran kartı almak istiyor olmam. Ama dediğiniz gibi güzel bir PSU bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oxygen5011 O kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsi görüşüm 5080 ve altı karta sahip olan her sistemi bu güç kaynağı kolaylıkla çalıştırır. Yeni nesil olmaması, uyumsuz veya kalitesinin 5000 serisine yetmediği anlamına gelmiyor. Tabiki sıfırdan 5080li bir sistem kuruluyorsa yeni nesil güç kaynağı bakılabilir ama zorunluluk olmadığını belirtmek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    3000'e MSI mag a750gl bulunca ve dediğiniz gibi sıfırdan sistem kurunca almışken desteklesin dedim. Yoksa bu ve muadilleri de gayet güzel. Benim için tier A ve B içinde olsun yeter.

Bu ürünün 850W olanı almıştım, aşırı ses ve CW yüzünden satıp bunu aldım. Şansa bana sesli geldi ürün, genel olarak böyle bir şikayet yoktu.

• SODEJ kullanıcısına yanıt
    650w olanları için birkaç ses şikayeti duydum ama dediğiniz gibi 750/850w olanlarında herhangi bir şey görmedim. Corsair rm750e ile aynı PSU olduğu söyleniyor. 5070ti absürt fiyata çıkmazsa ve alabilirsem sıkıntısız besler diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxygen5011 -- 18 Şubat 2025; 17:51:14 >

Besler hocamda kas gücü olmayan karttan umut beklemek çokta mantıklı değil. Tabi tercih meselesi.

• SODEJ kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum ama hiç 4080/super sıfır veya ikinci el fiyatlarına baktınız mı bilmiyorum. Daha 3-4 ay önce sıfırı 40k'ya satılan karta ikinci el 45k istiyorlar. Böyle fırsatçılara para vereceğime 5070ti alırım daha iyi

Tabi kesinlikle bu fiyatlara alınmaz 4x serisi, normalde TR'de bu ARC serisi gibi cihazların satışı yapacaktım, kas gücü olarak umut vermeyince rafa kaldırdım anlaşmamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SODEJ -- 18 Şubat 2025; 17:56:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.