Şimdi Ara

ASUS ROG MATRIX GTX 980 TI Coil Whine Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekmek parası başka insanları yanlış bilgilendirmek başka dostum, sırf Sapphire inceleme ürünü göndermiyor diye Sapphire'i gömmek nedir. ASUS Türkiye Pazarlama Uzmanı'nın tarafsız yazmasını da beklemiyorum ama bu kadar da çamur atılmaz yani(bu arada Technopat'a girin herhangi bir yazısına bakın kendi açıklamasında yazıyor nerede çalıştığı).
  • Ben bide bu kartı 3000 tl ye aldım yuvarlak hesap yüzde 10 indirimli geldi kampanya ile o yüzden vazgeçmek istemiyorum kolay kolay
  • 1 aydır kart koşturuyorum. Bir yandan 1080 ti bekliyim diyorum ama oda 5 ay dan önce girmez piyasaya daha 1080 haziranda tanıtılmayı bekliyor.
  • Rog serisinde olmaması gereken şeyler bunlar, ilginç. Hemde ikinci defa aynı sorun oluşmuş. PSU bobin gürültüsü yapıyordur diyeceğim ama öyle olsa daha önce anlardın sanırım. Büyük şansızlık gerçekten, yine olursa mutlaka iade edip başka marka al.
  • BiilimAdamı kullanıcısına yanıt
    Hele ki dx12 de 2kat frame per second almak muazzam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

Rog serisinde olmaması gereken şeyler bunlar, ilginç. Hemde ikinci defa aynı sorun oluşmuş. PSU bobin gürültüsü yapıyordur diyeceğim ama öyle olsa daha önce anlardın sanırım. Büyük şansızlık gerçekten, yine olursa mutlaka iade edip başka marka al.

PSU da hiç bir sıkıntı yok. Dilerdim ki psu da olsun. 2 kartıda asus inceleyip baktı ordan onay geldi o şekilde değişim aldım zaten. 3. karttan da aslında hiç umudum yok. Normalde bugün almam gereken kart kart yolda bahanesiyle bi kaç gün daha bekletiyorum vatan pc tarafından. Bugün 17. günüm malesef.

Büyük ihtimalle benim düşüncem fcyvcm seri numaralı partiyi asus vatan pc ile anlaşıp coil whine sorunlu kartları tr pazarına sokmuş olması.

Kullandığım kasa ve psu :http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-haf-912-advance-gx-80plus-750w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auriestdivinum -- 25 Nisan 2016; 22:04:59 >

• Bende aldim matrix kutusunda yatiyor su an psu'nun gelmesini bekliyorum.Yazilarinizi okuyunca gozum korktu ins benzer sorunlarla karsilasmam.Sizinde 3. Kartiniz sikintisiz gelir insallah:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Bende aldim matrix kutusunda yatiyor su an psu'nun gelmesini bekliyorum.Yazilarinizi okuyunca gozum korktu ins benzer sorunlarla karsilasmam.Sizinde 3. Kartiniz sikintisiz gelir insallah:)

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. 1 2 günlük kullanımımdan yola çıkarak söyleyebilirim ki gerçekten çok güçlü bir kart :)

Senden bi kaç şey rica edicem müsadenle.

Seri numarasına bakar mısın senin kartta fcyvcm seri üretim kartı mı ?

Bide kaç watt psu aldın söyler misin.
  • Psu 860 watt ax860i.hangi seri uretim oldugunun nerde yazdigini soylerseniz soylerim tabi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Auriestdivinum

quote:

Rog serisinde olmaması gereken şeyler bunlar, ilginç. Hemde ikinci defa aynı sorun oluşmuş. PSU bobin gürültüsü yapıyordur diyeceğim ama öyle olsa daha önce anlardın sanırım. Büyük şansızlık gerçekten, yine olursa mutlaka iade edip başka marka al.

PSU da hiç bir sıkıntı yok. Dilerdim ki psu da olsun. 2 kartıda asus inceleyip baktı ordan onay geldi o şekilde değişim aldım zaten. 3. karttan da aslında hiç umudum yok. Normalde bugün almam gereken kart kart yolda bahanesiyle bi kaç gün daha bekletiyorum vatan pc tarafından. Bugün 17. günüm malesef.

Büyük ihtimalle benim düşüncem fcyvcm seri numaralı partiyi asus vatan pc ile anlaşıp coil whine sorunlu kartları tr pazarına sokmuş olması.

Kullandığım kasa ve psu :http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-haf-912-advance-gx-80plus-750w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html

Vatan ile ilgili bildiğim bir şey varsa o da iade ürünleri tekrar başka bir müşteriye satmalarıdır. Bunu nerden bildiğimi sorarsanız, bana yetkili bir Vatan çalışanı söyledi bunu. Çoğu iade ürün başka birine satılıyormuş, anlıyacağınız kim ses çıkartmazsa ürün o kişide kalmış oluyor. Adamların yöntemi bu.

• quote:

Psu 860 watt ax860i.hangi seri uretim oldugunun nerde yazdigini soylerseniz soylerim tabi:)

Kartın üzerinde yazar. Eğer o kadar uğraşmam diyorsanız çıkar bak yaz vs diye. Kutunun arkasında da yazabilir.

Yanlız şuna dikkat edin. Komple seri numara paylaşmayın.

Mesala benim aldığım 2 kartta da fcyvcm diye harf ve geriye 6 tane sayıdan oluşuyodu.

Anladığım kadarıyla o baştaki 6 harf hangi seri üretim olduğunu gösteriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Auriestdivinum

quote:

Vatan ile ilgili bildiğim bir şey varsa o da iade ürünleri tekrar başka bir müşteriye satmalarıdır. Bunu nerden bildiğimi sorarsanız, bana yetkili bir Vatan çalışanı söyledi bunu. Çoğu iade ürün başka birine satılıyormuş, anlıyacağınız kim ses çıkartmazsa ürün o kişide kalmış oluyor. Adamların yöntemi bu.

Bir kez daha vatan bilgisayarın kapısından içeri gireceğimi zannetmiyorum.

Kartı ilk aldığım izmir karşıyaka mağazasına gidip bakın bunda coil whine var değiştirmek istiyorum dediğimde deniz çördük isimli çalışan bana nvida bunu sorun olarak görmüyor böyle bişey imkansız diyip geri yollamışlardı.

Bende üniversite okuduğum muğla vatan pc mağazasına gidip durumu anlatınca direk değişim için asusa gönderdiler.

Asusun eline 3 4 gün gibi bir sürede ulaşan karta asus en geç 2 gün içinde onay verdi.

Fakat bugün benim 17. günüm vatanın keyfini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auriestdivinum -- 25 Nisan 2016; 22:42:39 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 25 Nisan 2016; 22:44:28 >
  • quote:

.

G ile başlayan seri üretimi tokatta buldum ama vatan beyler tamam değiştirelim kartı diyesiye kadar tokattaki kart ne yazık ki çoktan satıldı

Siz tokattan mı aldınız kartı ?
  • Yok hocam ben penta'dan aldım geçen hafta yeni gelen kartlar vardı, onlardan biri.
  • quote:

Yok hocam ben penta'dan aldım geçen hafta yeni gelen kartlar vardı, onlardan biri.

Ben güvenilir olsun diye vatan dan aldım şuan çok pişmanım.

Tekrar hayırlı olsun
  • Aslında hepsi aynı yere servise gönderiyor, servis anlamında bir fark yok yani hocam.
  • Nerding_Gamers kullanıcısına yanıt
    tamam işte ekmek parası dediğim o kardeş insanları yanlış yönlendirerek para kazanıyor işte he asus dandik bir marka değil eyv. ama onların fix önerisi asus ben herzaman sapphire öneririm hem kaliteli hem ucuz..
  • Benim MSI 980 Ti Lightning'de de belirgin CW var. Üst düzey kartlarda daha özenli üretim, CW ihtimali düşük bobinler falan bekliyoruz ama böyle bir şey yok. Şansa bakıyor.

Bu arada, Kingpin öneren arkadaşa: Kingpin'in soğutması, Matrix, Lightning gibi kartlar kadar iyi değil.
    Overclock performansı açısından da bir üstünlüğü yok. Üstünlüğü olanlar, Kingpin'in Asic'e göre satılan, çok pahalı versiyonlarıdır. Normal Kingpin'de herhangi bir GPU denk gelebilir.

Normal kullanıcı için durum böyleyken, extreme overclock'ta da, Matrix ve Lightning'in geri kalacağını zannetmiyorum.

Lightning PCB:
     ASUS ROG MATRIX GTX 980 TI Coil Whine Sorunu

Matrix PCB:
     ASUS ROG MATRIX GTX 980 TI Coil Whine Sorunu

Lightning'e de 8+8+6 pin girişi boşuna koymamışlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Nisan 2016; 9:11:17 >

• Yeni seri üretim kartı şuandan itibaren almış bulunmaktayım ama ne yazık ki bu kartta da bazı oyunlarda coil whine sorunu görülmekte.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.