Şimdi Ara

ASUS ROG MATRIX GTX 980 TI Coil Whine Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bizim ülkedeki insanlara yasal hak vermeyeceksiniz.Sonuna kadar kullanıyorlar.Kimsede çıkıp demiyor işimi düzgün yapayım da müşteri mağdur olmasın diye.Ayrıca 980Ti kingpin önerilmiş de bilinçsiz bir öneri olmuş.Hava soputmayla kingpin kartlar yeterince soğuyamıyor.Yani kartın oc potansiyeli düşüyor.Sıvı soğutmanız yoksa Classfied olan modeli seçin.Araştırırsanız farkı görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 30 Nisan 2016; 19:05:09 >
  • coil whine sorunu yaşayanlar overclock yaptıklarındamı yaşıyorlar bu sorunu yoksa her oyunda default ayarlardamı bu ses geliyor onu da yazabilirlermi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auriestdivinum A kullanıcısına yanıt
    Arada fiyat farkı çok değil ise
    Gtx1070e geçebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

coil whine sorunu yaşayanlar overclock yaptıklarındamı yaşıyorlar bu sorunu yoksa her oyunda default ayarlardamı bu ses geliyor onu da yazabilirlermi acaba

cw default ayarlarda low , hight farketmez o sesi bariz duyarsın benim de durum aynı imza da ekran kartı 2 kere değişti. Şu an 1080 bekliyorum ama yine asus olacak taktım bir kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: moriq

quote:

coil whine sorunu yaşayanlar overclock yaptıklarındamı yaşıyorlar bu sorunu yoksa her oyunda default ayarlardamı bu ses geliyor onu da yazabilirlermi acaba

cw default ayarlarda low , hight farketmez o sesi bariz duyarsın benim de durum aynı imza da ekran kartı 2 kere değişti. Şu an 1080 bekliyorum ama yine asus olacak taktım bir kere

970 980 1080 de aynı sesi duyanlar varmış bundan kurtuluş yok sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moriq

quote:

970 980 1080 de aynı sesi duyanlar varmış bundan kurtuluş yok sanırım

1080 i de iade ederiz no problem :D

• Bildiğim kadarıyla psu enerji yetersizliğinden bobinler ötüyor. Bir tanıdığım öyle söylemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Bildiğim kadarıyla psu enerji yetersizliğinden bobinler ötüyor. Bir tanıdığım öyle söylemişti.

Keşke öyle olsa fakat alakası yok
  • kimsenin başına gelmesin çok üzücü bi durum

coil whine sorunu
  • Bende de var cool whine ama öyle abartılacak bir şey değil bence. Yükleme ekranlarında acık fısıldıyo o kadar. Bence insanlar sorunu büyütmeyi seviyolar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.