Bildirim
Asus ROG mu Dell mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5000 tl civari olan modelleri oneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hogcada
5000 tl civari olan modelleri oneririm.
model olarak varmı öneriniz? -
Hocam az once baktim 6000 den asagisi yok o yuzden boyle cevap yazdim :) biraz daha bakayim.
yani 5000i öylesine yazdım ama maks 8000 civarı olursa sevinirim.ekran kartı baya gidecek olsun 4gb ve güncel -
Asus rog strix gl502vy-ds74 amazondan inceleyebilirsin.Turkiye gonderimi var.vergilerle 7000e yakin tutar.
aman aman bir acelesi yoksa bence 1 2 ay daha bekleyin nvidianın 1000 serisinin mobil versiyonu tanıtılacak.Daha performanslı olur.He çok acilse G752VY-GC408T modeli güzele benziyor ama fiyatı 10.000tl -
peki msi veya dell'in yokmu roga göre hangi markaya yönelmeliyim şuan halihazırda msi ge620dx kullanmaktayım. -
1000 serisini aceleniz varsa bile bekleyin bir 2 sene daha fazladan keyifle kullanırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X