Şimdi Ara

Asus Rog ryujın ii 360 sıvı soğutma N// hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar konuda yardımcı olacak kişilere şimdiden çok teşekkür ederim

Asus rog ryjun ii sıvı sogutmamda bir Problem oldu Resim ekleyeceğim fakat bu problem sadece ve sadece battlefield 5 de oluyor ( diğer battlefield serilerini denemedim )

Pubg

cs2

Valo

Metro

ETS

The hunter call ofthe wild gibi oyunları aktif şekilde oynuyorum ve herhangi bir şekilde bu problemi yaşamıyorum

Sistem R7 7800x3d asus tuf 4070 super 16 g ddr5 32 gb ram850 w power Rog strx x670- F gaming anakart

Bu sorun suanda sadece bu oyunu açtıkdan hemen sonra oluyor Bios ayarları orjinal hiç dokunmadım

Sistemi stress testine felan soktugumda gayet iyi soğutma yapıyor ama bi türlü çözemedim

Asus Rog ryujın ii 360 sıvı soğutma N// hatası

• Bilen yokmu cidden

• benzer sorunla karsılasanlar var ,cozumu yok gibi henuz yazan olmamıs ,ea anticheat ve armoury crate ile alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 10 Kasım 2024; 19:17:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• n201 kullanıcısına yanıt

evet biraz önce baktım yöntemleri denedim ama malesef sorun aynı

EA oyunlarının hepsi Armoury crate ile hata alıyor yani bu durum oldukca saçma onlarca para harcayıp istediğimiz oyunu uygulamaların anticheat i yüzünden kullanamıyoruz bi önceki sistemde BF5 de onlarca hile ile karsılasıp buna çözüm bulamazken burada olmayan hileyi algılayıp armoury craateyi engellemesi gerçekten çok saçma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.