Şimdi Ara

rtx 3090 asus rog white için termal pad önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cümleten selamlar. Mining çıkması bir kart aldım bütçem ancak buna yetti 15k ya garantisi falanda yok. Şimdi bu cihaz beni 2 yıl sağlıklı şekilde götürsün yeter. Bakım yapmayı düşünüyorum kartın iç durumunu bilmiyorum açmadım. En az 1 yıl mining geçmişi var onu biliyorum. termal padlerin tamamını değil en azından vram üzerindekileri değiştirsem yeter. Ölçülerini bilmiyorum ama bir sitede buldum yinede size danışayım istedim. Açmışken macun var elimde kaliteli onu kullanacağım cooler master. Hem ölçü hemde ped önerilerinizi bekliyorum dandik olmasın max kalitede olursa sevinirim

rtx 3090 asus rog white için termal pad önerisi

• Furmark testi yaptınız mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart ne kadar ısınıyor bir test edin çok ısınma yoksa şimdilik bakım bile yapmayabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Test edin ısınmıyorsa fan devri sapıtmıyorsa 'Çalışan şeyi kurcalamayın'. Çok insan kartların içini açıp sonra daha kötü sonuç aldı .

• Furmark ve Super position benchmarklarını yapın. Sıcaklıklar çok yüksek değilse

Vram için 95 üstü

Gpu için 60-65 üstü.

Değerlerini görmüyorsanız ve benchmark sırasında vram arızasına denk gelmezseniz. Kartı hiç açmanıza gerek yok.

Eğer sonuçlar kötü gelirse yine üzerine konuşuruz.

• şuan şehir dışındayım gereken testleri yapacağım inş tek temennim coil whine çıkmaz kartta sıcaklık bir şekilde halledilirde coilin çaresi yok

• rtx 3090 asus rog white için termal pad önerisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt

hiç ellemeyin, normal görünüyor...

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

bende ellememeye karar verdim kasa kapağını kapattım 72 derecelerde kaldı. Fakat şuan elimde 1080p 165 hz monitör var çok coil sesi geliyor yüksek fps den kaynaklı sanırım 4k monitöre geçicem yakında inş azalır

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt

Undervolt ile kullanmanızı öneririm, 3-4 fps kaybınız olur 100w daha düşük daha serin ve sessiz çalışır.

• Napstr kullanıcısına yanıt

değer olarak afterburnerde ne girmemi önerirsiniz ?

• Kullandığım veya mining yaptığım her karta Thermalright ped kullandım eğer ne yaptığınızı biliyorsanız fabrikadan en az 30derece düşük vram sıcaklığına kavuşursunuz ddr6x de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

bi denemek için mining başlattım 108 derece gördü direk vramler kapalı kasa gerçi ama oyunda bu kadar görceğini sanmam daha önce ped değişimi yapmadım ama macun değişimi yaptım yapabileceğimi düşünüyorum açıkcası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.