Şimdi Ara

Asus Rog Sistem Bileşenleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus Rog Sistem Bileşenleri
    Başlıkta da belirtiğim gibi Asus Rog Strix Sistem parçaları toplam 5 ayrı parçadan oluşan oldukça kaliteli bileşenleri satıyorum, Ram ve lian li Strimer Plus set sıfırdır,
    📌Anakart Asus Rog Strix X570 E Gaming WiFi OCAK 2021 fatura tarihli Garantisi devam ediyor kutusu yoktur ama bütün aksesuarları tam wifi antenleri faturası kitapçıkları garanti belgesi vs bütün evrakları tam
    📌Ekran Kartı Asus Rog Strix 3070 Tİ TR Garantili Faturalı 4 aylıktır 32 ay daha garantisi devam etmektedir
    📌Lian li Strimer Plus 3x8+24 Pin Argb Optik Set faturalı ve garantili sıfır olarak alınmıştır
    📌Asus Rog Strix 1000W 80 Gold Full Modüler Power Suply 9 Yıl daha garantisi devam etmektedir faturası yoktur Asus TR garantili
    📌Corsair Vengeance RGB Pro DDR4 3600MHz 32GB 4x8 Ram (Sıfır)
    📌rog sistem toplamak isteyenler için ideal parçalar ve oldukça uygun tutulmuştur piyasa araştırması yaptım ve piyasanın altında bir fiyat belirledim

SATILDI

Asus Rog Sistem Bileşenleri
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Asus Rog Sistem Bileşenleri Asus Rog Sistem Bileşenleri Asus Rog Sistem Bileşenleri Asus Rog Sistem Bileşenleri
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Ekim 2022 Satıldığı Şehir : Gaziantep, Şehitkamil Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.