Şimdi Ara

Asus rog strix 1070 almak mantikli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

i5 8600k
    Corsair 3200 mhz ram 2x8
    Asus tuf z370 plus gaming
    Aoc 24’ 75 hz 1080p full hd monitor

Bu sisteme dedigim gibi rog strix 1070 almayi dusunuyorum. Tr garantili 2. el ya da bazi bilgisayarcilarda nispeten ucuz sifirlari var. 3100 lira ust limitim var. 1060 almak mantikli gelmiyor hem fiyati pahalandi hemde 1080pde dahi bazen yetersiz kalabiliyor. Bu arada tek amacim oyun oynamak, oyunlari da mumkunse ultra ayarlarda 60fps ustu oynamak. Bu kart tam benim istedigimmis gibi geliyor sekil semal olarak da. Bir de sizin fikirlerinizi almak istedim, siz ne dusunuyorsunuz? Yeni kartlar cikacak deniyor ama bi yanim da cok almak istiyor bu karti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baytar_selo kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim yorun icin

Bu sitede kapida odeme vs. var mi acaba cunku sadece nakit odeyebilirim. Bir de armor serisinin bir dezavataji var mi? Son sorum 1070, 1070ti arasinda performans farki cok var mi

Kusura bakmayin mobil oldugum icin bakamiyorum

• 3500 e sıfır 1080 gamingx ve g1 gaming alınabiliyorken 1070e kesinlikle 3100 verilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege.d

Tesekkur ederim yorun icin

Bu sitede kapida odeme vs. var mi acaba cunku sadece nakit odeyebilirim. Bir de armor serisinin bir dezavataji var mi? Son sorum 1070, 1070ti arasinda performans farki cok var mi

Kusura bakmayin mobil oldugum icin bakamiyorum

Kapida odeme yoksa da havale ile odeme vardir mutlaka. Hatta havalede indirim dahi olabiliyor sitelerde. Tek yapmaniz gereken atm'den kartsiz islem ile havale yapmak

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Yorum icin tesekkurler, Maalesef 3500 liralara cikamiyorum yoksa tabiki dusunmeden alirdim. Maksimum 3100 lirasi olan ve ekran kartina ihtiyaci olan biri olsaniz ne yapardiniz

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler eve gittigimde verdiginiz siteye bakacagim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

3500 e sıfır 1080 gamingx ve g1 gaming alınabiliyorken 1070e kesinlikle 3100 verilmez

Hangi sitede hocam bu fiyat ?
  • ege.d E kullanıcısına yanıt
    Kapıda ödeme yok o sitede performans olarak bi fikrim yok
    Ayrıca bütçeme 200 tl daha eklerim dersen şuda var ama firma hakkında bilgim yok

http://www.bilisimport.com/urun/msi-ekran-karti-gtx1080-armor-8g-oc-8gb-256bit-gddr5
    Uyguna 2. El 1070 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean-x

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

3500 e sıfır 1080 gamingx ve g1 gaming alınabiliyorken 1070e kesinlikle 3100 verilmez

Hangi sitede hocam bu fiyat ?

Sinerji ve itopyada vardı ama eritmişler sanırım.

• Benzer fiyatlara 1070ti mantıklı, oc ile 1080 in hemen dibinde oluyor performans olarak. Benzer fiyatlara bulduktan sonra onu değerlendirin.

Siteye havale yaparak ta ürünü sipariş verebilirsiniz veya kredi kartı olan bir arkadaşınıza verin nakit o ödemeyi kart ile yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 21 Şubat 2018; 14:16:47 >
  • 1070ti gercekten dikkatimi cekti ama bu armor modeli dandik versiyon mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ege.d

1070ti gercekten dikkatimi cekti ama bu armor modeli dandik versiyon mu acaba?

Armor MSI'ın en alt modeli sanırım, soğutmasının zayıf olduğunu söylüyor herkes. Ancak 1080p'de çalıştıracaksanız sıcaklığın pek de önemli olduğunu düşünmüyorum.
    Soğutması biraz daha vasat ve daha sesli çalışıyor diyorlar. Birde arka soğutma plakası yok ama her terkü referans tasarımdan iyiyidir. Kart kıtlığı olan şu dönemde değerlendirilir düşüncesindeyim.

• ocean-x O kullanıcısına yanıt
    Evet sanirim oyle. Bi de rgb ledler vs. cok hosuma giden detaylar ama bu kasada yok sanirim. O yuzden icimde hep rog strix aski vardir

Unutmadan rog strix istiyorsanız da ikinci el gtx 1080 strix garantili kartları 3200 civarlarına bulabiliyorsunuz. Biraz İkinci el piyasasına bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruhsuz__

Unutmadan rog strix istiyorsanız da ikinci el gtx 1080 strix garantili kartları 3200 civarlarına bulabiliyorsunuz. Biraz İkinci el piyasasına bakabilirsiniz.

Valla ben de düşündüm ama madencilik olayları yüzünden ikinci el piyasası ekran kartı konusunda bana güven vermiyor.
  • Evet onlara da baktim. 1070 rog strixin avantaji 2800 lira civarina sifirlari oluyor. 1080ler kullanilmis. Bu arada gtx1080in 1080p gta5 benchmarkini izledim ayarlari fulleyince 50-55 fpsye dusuyor bazi yerlerde. Enteresan geldi

• Hocam az önce amazondan 3200 Liraya kargo ve gümrük dahil Asus 1080 ROG Strix aldım. İlgilenirseniz alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.