Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Asus Rog Strix Arion Evangelion Edition M.2 Ssd Kutusu Satın Al 27 Temmuz 2023 09:11 1 1 [SATILDI] Asus Rog Strix Arion Evangelion Edition M.2 Ssd Kutusu SelamlarAz kullanılmış yurtdışından alınmış asus rog strix arion eva edition modelini satmaktayım.Yurtdışından temin edilmiştir. Yedek olarak almıştım içine ssd takıp 3-5 dosya kopyalamak için kullandım desem yalan olmaz. Düz arion modeli değil eva edition modelidir kutu içeriği taşıma ipi hariç eksiksizdir. Detaylar için fotoğrafları ekliyorum. Elden teslim mümkündür. Alıcısına hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Duolingo Hesabınıza Süresiz Plus Üyelik / Canva Pro Süresiz Üyelik Duolingo Plus Hesabınıza Süresiz Üyelik / CANVA PRO Süresiz Üyelik [SATILDI] Alınık Diablo 4 Battle net hesabı [SATILDI] Satılık Cs 2 Eşyaları