Şimdi Ara

ROG Maximus Impact VI Z87 + I5 4570 + 12 GB DDR3 + XFX 650W XXX sistem komple satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ROG Maximus Impact VI Z87 + I5 4570 + 12 GB DDR3 + XFX 650W XXX sistem komple satılık

Merhabalar, uzun yıllardır kullandığım ve birkaç defa tamir gören, güncellemelere maruz kalan bir sistemim var. Yeni bir sistem topluyorum şu anda ve ekran kartı ile SSD hariç bütün eski parçalarım boşa çıkıyor.

Kasanın ön USB'lerinden mi yoksa anakartın besleme yetersizliğinden mi bilmiyorum ama ayda yılda bir kafasına yüksek ihtiyaçlı USB cihazlarda saliselik tekleme yapabiliyor. Bilen bilir, klavyenin yarım saniye teklemesi bile sinir bozabiliyor bazen. :)

İşlemcim bir ara anakart ile beraber yoğun bakıma yatırıldı ve pinlerinden bir tanesi kesilerek kurtarıldı anlamadığım bir şekilde. Şu anda frekans kaybı olmaksızın çalışıyor ama bunu da belirtmeden edemezdim ilkesel kaygılarla.

Eski Mini ITX Z97 anakartımın ram slotları eski servisimin elinde kalınca onlar da ellerindeki Bluetooth ve WI-FI modülü yalan olmuş bir ROG Maximus Z87 Mini ITX ile beni sakinleştirdiler. :) Bu sırada çalışmaz hâle getirdikleri 4 GBx2 Gskill Ripjaws 1866 DDR3 RAM modüllerimden tekinin yerine daha yavaş fakat 8 GB olan bir modül verdiler, 12 GB ile devam ediyorum yoluma.

Sistemin içerisinde çalışmasından son derece memnun olduğum fakat modüler yapısı yüzünden yedek kablolarını bir kenarda unutup sonra bir daha bulamadığım bir PSU var XFX marka, 80+ Bronze sertifikalı ve 650W. 8 pin işlemci beslemesi, 2 uçlu ekran kartı beslemesi ve 2 adet SATA beslemesi ben bu başlığı açarken sorunsuzca çalışmaya devam ediyor.

Bütün bu bileşenler Cooler Master Elite 130 kasa içerisinde yer alıyor ve işlemcimin üzerindeki Xigmatek Preaton LD963'ün 92mm'lik fanının bilyeleri ses yaptığı için söküp üzerine idareten 120mm'lik bir fan koydum fakat o fanı kendime saklamak isterim, benim için mühim. :) Sistemi satın almak isteyen arkadaş soğutma sistemini kendi yeni fanıyla çözmek durumunda. Altındaki bakır ısı borulu yapı stok fandan çok çok daha iyi bir iş çıkarıyor, bir iki overclock denemesiyle bunu bizzat gözlemledim.

Bahsi geçen sistem ile en son Assassin's Creed: Valhalla'yı birkaç grafik özelliğinden feragat ederek, genellikle yüksek ayarlarla, 1080p'de ve 60 fps'de bitirdim. Arka plânda işlemciyi zora sokacak işler yaparken oyun keyfi bir miktar bozulabiliyor, bunun yük altındaki bir işlemcinin sıradan tepkisi mi yoksa pinlerinden biri eksik bir işlemcinin verdiği bir tepki mi olduğunu bilmiyorum.

Çalıştığı süre boyunca günde 8 saatin altında açık kalmadı bilgisayar ve ortalamaya vurursak günde 2 saat kadar oyun oynanmıştır. Bunun dışında çalışma stresine dair belirtebileceğim bir not yok, madenle ya da başka türlü işlerle ilgilenmedim hiçbir zaman.

Piyasayı çok takip etmeden bir fiyat belirledim yeni kasamda gidermek istediğim bazı ihtiyaçlarım doğrultusunda, farklı satış modelleri ya da parçalar üzerine tek tek pazarlık yapmak gayet mümkün. Sistemin çalışır durumda videosunu ya da fotoğraflarını atabilirim, oyun vb sistemi yük altına sokacak işler sırasında da tabii.

Keyifli günler dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Almak için mesaj gönderdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.