Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Gainward RTX 3060 Ghost 12 GB Ekran Kartı - Satılık
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
Forumlarda bu ürün için daha önce açılmış ilânlara bakarak açtım bu ilânı, endişe etmenize lüzum yok. Fiyat tavsiyesi vermenize keza...
Alalı 6 ay oldu, garantisi ve kutusu mevcut. Fanının tam devirle çalıştığı gün sayısı bir elinin parmaklarını geçmez. Bu kart bana yeterince hizmet verip sırasını savdığı için değil aşırı avantajlı fiyata RX 7800 XT bulduğum için satılıyor hocam.
yenide olsa bu modeli bu fiyatlara satmanız zor hocam 7800xt yi iyi bir fırsatla yakaladıysanız bütçede gerekiyorsa fırsatı kaçırmadna fiyatı 5,5 lu rakamlara revize etmekte fayda var ülkemizde fırsat kaçtımı aynı ürüne 1-2 bin lira fazla vermek gerekebiliyor.
-
Ürünü aldım ve taktım bile hocam, acelem yok açıkçası. 16 bin liraya 6 taksitle ekran kartını, 2200 liraya 6 taksitle RAM'i aldım. :) Bugün değil 3 ay sonra satılsa da benim açımdan enflasyon karşısında kayıp yaşama durumu olmayacak. Kartın yeni bir karttan pek farkının olmadığını vicdanen net şekilde bildiğim için 2 yıl hardcore gaming ile kullanılmış ve garantisi kalmamış kartların 5500 liraya satıldığı yerde benzer fiyatlandırma yapmam çok sağlıklı olmazdı.
Dediğim gibi, RAM modülleriyle birlikte 7 bin liraya satmaya makul bakıyorum fakat tek başına fiyatı benim için 6500 liradır.
Keyifli akşamlar dilerim. ^^
Garantisi dolmuş ve sabah akşam yük altında kalmış kartlarını artık macun yenileme operasyonu gerektirecek kondisyonda iken 5500 liraya satan insanlarla aynı ücreti talep etmediğim için vurgunculukla itham edilmem oldukça lezzetsiz.
Kartın kutusu, dokümanları olduğu gibi duruyor ve yalnızca 6 aylık casual kullanıma maruz kaldı. Bunun elbette bir farkı olacak garantisi bitmiş ve periyodik bakım vakti gelmiş kartlar dikkate alındığında.
Ürünü satın alma maksadı olmadan ürünün özelliklerine ya da fiyatına dair yargıda bulunan insanın iki kat hassas ve dikkatli davranması gerekir ahlâki gerekçelerle. Mesele alıcıları bilgilendirmek ve piyasa dinamiklerinin etik sınırlarda kalmasına hizmet etmekse iyiyle kötüyü, yeniyle eskiyi, ucuzla pahalıyı ayırmak gerekir. Benzer modellerden daha yüksek fiyata satılan herhangi bir ürünün fiyatına peşinen saldırdığınızda yapacağınız şey piyasayı ahlâksızlığa itmektir. İyi kondisyonda x birime satılan bir ürünün yanına kendi kötü kondisyondaki ürününü koyup aynı fiyatı talep eden insanların önüne nasıl geçmeyi düşünüyorsunuz?
Yaptığınız tek kelime ile ayıp.
Bu kartı satamamak benim canımdan can götürmeyecek, yanıp kavrulmayacağım ödeme dengesi problemleriyle. Haklıya hakkının teslimidir birinci önceliğim ve haksızlığa çanak tutanların ahlâki sorgulamasını yapmak da bana kalmıştır mevcut koşullarda.
6500 veren çıkmaz,5300-5500 arası alan olur. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X