Merhabalar, eski GTX 760'ımı forumdan satıp yerine aldığım bu GTX 970'i şimdi kasa güncellediğim için satmak istiyorum. Aslında bu kartla bir süre devam edip RTX 4070'e heves etmek niyetindeydim fakat 4K 60 FPS'de oynama hayâli kurduğum oyunlar(TES 6, GTA 6 vb.) epeyce gecikecek gibi ve onlar gelene kadar upscale teknolojileri de epeyce gelişir, ben evimdeki ucuz televizyonu değiştirip yüksek tazeleme hızlarıyla haşır neşir olana kadar RX 6700 ya da RTX 3060 ti işimi görür sanırım.
Sözün hasılı; satmayı ummadığım bir donanımıma daha veda etmeye karar verdim ve forumdaki fiyatları incelediğimde onların bir tık altına konumlandırmam gerektiğini düşünüyorum.
Uygun gördüğüm fiyat 1500 lira. Nedeni şu; benim elimde AAA oyunlar konusunda beni üzmese ya da stabilite anlamında hiçbir sorun çıkarmasa da bana gelmeden önceki geçmişine hakim değilim kartın. İlanlara bakabilirsiniz, 760'ı sattığım hafta 970'i kullanmaya başladım ve o günden bu yana hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım. Tabii ki ambalajı ve garanti belgesi yok, kozmetik olarak epeyce iyi durumda zira kartı kasanın dışına çıkarmak için pek bir gerekçem olmadı bu süre içinde.
İsterseniz karttan görseller atabilirim çalışır durumdayken, şu anda ben bu cümleleri yazarken kart FSR vs DLSS FPS kıyas videolarını izlememi sağlıyor. :)
Bu arada ilgilenen olursa 2 TB 7200 RPM bir harddiskim var, 400-500 gibi bir şeylere onu da elden çıkarabilirim. :) 1 TB nvme SSD ile idare etmeye çalışacağım galiba bir süre. ^^
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.