Şimdi Ara

Asrock A520M-ITX + R5 5500 + 32 GB DDR4 3600 RAM + A4-H2O + Cooler Master 650W SFX PSU Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
4
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #AsRock Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asrock A520M-ITX + R5 5500 + 32 GB DDR4 3600 RAM + A4-H2O + Cooler Master 650W SFX PSU Satılık

Merhabalar, yaklaşık 2 yıldır Lian-Li DAN A4-H2O ile yarı mutlu bir birlikteliğimiz var ve artık bu Mini ITX mevzuunun Türkiye'de olgunlaşmayacağına kani oldum. Micro ATX'e geçiyorum ve bunun için yine Lian-Li DAN A3'e taşınıyorum. 21 Aralık 2022'de topladığım ve garantisinin son dönemlerini geçirmekte olduğum sistemimin eski bileşenlerini satmak istiyorum.

Elimde satışa müsait olarak

Asrock A520M-ITX/ac anakart,

AMD Ryzen 5 5500 işlemci(stok soğutucu ile birlikte),

GSkill Ripjaws V 3600 mhz 32 GB(16x2) RAM (Görselde siparişini ilk verdiğim RAM kiti var, bunları iade edip yanlış hatırlamıyorsam Vatan ve HepsiBurada'dan birer modül olmak üzere 16x2 almıştım aynı hız ve gecikme zamanlarında)

Asrock A520M-ITX + R5 5500 + 32 GB DDR4 3600 RAM + A4-H2O + Cooler Master 650W SFX PSU Satılık

ve

DAN A4-H2O kasa var.

Kasa hariç ambalajlar mevcut, şu anda hepsi bu ilânı açmak için kullandığım sistemde, çalışır vaziyette. Arzu ederseniz çalışırken videolarını da çekebilirim tabii. :)

Ayrı ayrı talep ettiğim ücretler;

anakart için 2.500 TL,

işlemci ve stok soğutucu için 2.500 TL,

RAM için 2 bin TL,

kasa için ise 4 bin TL.

Hepsini birlikte almanız durumunda rakamı yuvarlayıp 10 yapıyorum ve küsüratla başımızı ağrıtmıyoruz. :)

- - -

Verdiğim parça siparişleri muhtemelen çarşamba gününe kadar elimde olur, taşınmayı gerçekleştirir gerçekleştirmez boşa çıkan parçaları kargolayabilirim; şimdiden anlaşmamız durumunda birkaç gün izninizi isteyeceğimi de önceden belirteyim, sonrasında kimseye ağız eğmek ya da kimsenin takvimini sündürmek istemem.

Herkese keyifli günler dilerim. ^^

- - -

Edit: Dün gece indirimden bir de ATX PSU aldım, eski kasadaki Cooler Master V650 SFX power supply boşa çıktı. Onu da satılıklar listesine dahil edebiliriz 5500 TL karşılığında.

Yanlış hesaplamadımsa 16500 lira yapıyor parçaların toplam fiyatı, Hepsini birlikte alırsanız beni demonte derdinden kurtarmış olacaksınız ve 15 bin liraya bırakacağım. :)

Üzerinden yalnızca ekran kartını ve m2 SSD'yi söküp son çalıştığı hâliyle yollayacağım size hatta sökmeye öyle üşeniyorum ki, torrent indirmelerim için adres olarak işaretlediğim 250 GB SATA SSD'yi de üzerinde bırakacağım ve bilâbedel sizin olacak. :))

Tekrardan keyifli günler dilerim. ^^

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Aralık 2024 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 16.5'a çok zor hepsi. Satış için fiyat revize tavsiye ederim

• 20 bine rtx 4060lı sıfır kasalar düşüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.