Kısa özet ;
Merhabalar. Eski sistemi emekli etme vakti geldi. Yeni parçalar alındı ilandan kısa bir süre sonra montajına başlanacaktır o yüzden herhangi bir test yada fazladan detay isteme durumunuzda maalesef yardımcı olamayacağım. Aşağıda paylaşacağım fotoğrafları, şuan ilanını koyacak olduğum pc ile düzenliyorum ve hepsi son haliyle güncel fotoğraflardır.
Sisteme dair bilgi;
İşlemci ; 10600k kutulu ( 2.el olarak 2 yıla yakın garantisi varken alındı. Overclock yapılmadan kullanıldı ve kullanılmakta sorunsuzdur 2 yılı aşkın süredir bendedir termal macun yenilemesi yapılması gerekmektedir)
Anakart ; Asus rog Z490g gaming modeli (İşlemciyle beraber aynı kişiden satın alındı.Kutusu mevcut. Geçenlerde m2 ssdi takmak için ekran kartını sökerken ekran kartının anakart üzerindeki tırnağını kırdım. Benim kullanımımda ekran kartını tekrar yerine oturttum ve herhangi bir sorun teşkil etmedi. Söktüğümde kırılan yerin fotoğrafını talep üzerine paylaşırım yada özelden de atabilirim.
Sıvı soğutma : Asus rog Lc 120 modeli (anakart, işlemci ile beraber aynı kişiden alındı o sürden beri kullanılmaktadır)
Ram : Gskill DD4 2x8 3600mhz 16 Gb kit (İşlemci, anakart, sıvı soğutmayla beraber aynı kişiden 2. el olarak alındı. modeli F4-3600c16d-16gtzrc. Kutusu mevcut anakartın kutusunun içinde duruyormuş sonradan fark ettim ve 2. bir defa fotografını çekmedim. İsteyene fotoğrafı atılır.
Power Supply : 850 watt seasonic marka ( Psu yu uzun bir süre önce almıştım 80+ olduğunu hatırlıyorum ama söktüğümde netlik kazandıracağım. Uzun süredir bir önceki sistemimde ve bu sistemimde kullanılmakta. Kutusu mevcut değildir. )
Sonuç :
Belirtilen parçalar toplu olarak satılacaktır parçalanmayacaktır tek tek satmakla uğraşmak istemiyorum. Anakartın kırılan tırnağını fiyattan düştüğümü düşünerek fiyat ekledim. Başlıkta belirtilen fiyatı uygun yazdığımı düşündüğümden belirtilen fiyat üzerinden pazarlık söz konusu değildir.Bu yüzden tekliflere kapalıyım.
Eskişehir merkezde ikamet etmekteyim. Sistemi elden alabilir yada bir tanıdığınız aracılığıyla aldırabilirsiniz. İstanbul'dan talibi çıkarsa bir arkadaşıma sistemi gönderip kargo bedelini fiyata yansıtarak elden almanıza yardımcı olabilirim. Çok fazla satışım olmadığından önce havale sonra kargo demeyeceğim tamamen size kalmış bir durum. Aracı sitelerde (param güvende vb) satış yapmak istemiyorum. Alternatiflere açığım.
Parçaların gönderimi isteğiniz kargo firmasıyla sağlanacaktır. Daha önce anakart işlemci ve ram satışım oldu sorunsuzca paketleyip gönderilecektir. Gönderim sağlarken işlemci anakart üzerinde kalacaktır. Bütün kutularıyla beraber büyük bir kutuya sarılıp gönderim sağlanacaktır. İlan hakkındaki unuttuğum noktalardaki sorulara açığım.
Parçalara dair fotoğraflar ve montajı yapılacak parçalara dair fotoğrafları ekliyorum ;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.