Şimdi Ara

Evga Gtx 970 SC -1250 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Evga Gtx 970 SC -1250 TL

Yaklaşık 3 yıl önce bu forum üzerinden 2. el olarak aldığım evga gtx 970 sc kartımı yeni bir kart aldığımdan ötürü satıyorum. Kullandığım süre boyunca ( ki halen kullanmaktayım yeni kartım daha elime ulaşmadı) herhangi bir sorun yaşamadım. Kart bendeyken herhangi bir bakım yapılmadı, arızası olmadı, içi açılmadı. Evveliyatına dair satıcı arkadaşında verdiği bilgi sorunsuz işlem görmemiş açılmamış olduğuydu. Kartın bilgilerini aşağıya ekliyorum. Furrmark testi 1080p en yuksek 8x msaa ile yapılmıştır.

Kart için istediğim fiyat pazarlıksız :1250 tldir.

Eskişehir'de ikamet ediyorum imkanı olanlar evimde deneyerek kartı teslim alabilirler.

Benden istediğiniz veya benim unuttuğum ek bilgi olursa talep dogrultusunda paylaşırım.

GEt vb kullanmıyorum önce havale sonra kargo diyecek referansımda yok ama bir şekilde orta yol bulunur diye düşünüyorum :)

Beni üzmedi talibi cıkarsa alıcısını da üzmeyeceğini düşünüyorum.

Evga Gtx 970 SC -1250 TL

Evga Gtx 970 SC -1250 TL

Evga Gtx 970 SC -1250 TL

Evga Gtx 970 SC -1250 TL

Evga Gtx 970 SC -1250 TL

Evga Gtx 970 SC -1250 TL

Evga Gtx 970 SC -1250 TL

Evga Gtx 970 SC -1250 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat çok uygun hayırlı satışlar.

• Takip

• türkerrr kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim benim işimi gördü başkasının da işini görsün fiyat abartıp pazarlıkla yorulmaya hiç gerek yok diye düşündüm :)

• Uygun fiyat, iyi satışlar Evga Gtx 970 SC -1250 TL 

• Çok teşekkürler an itibariyle satıldı konuyu nerden kapatacağımı bulursam kapatıcam ilanı cok oldu ilan vermyeli de :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Gtx 580 ---> 380 tl
    11 yıl önce açıldı
    ASUS STRIX GTX 960 -- 1500 LİRA
    2 hafta önce açıldı
    EVGA GTX 1070 SC
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.