Şimdi Ara

[SATILIK] EVGA GTX 1070 FTW 8 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILIK] EVGA GTX 1070 FTW 8 GB
    Elimdeki kartı satıp GTX 1080 Ti'a geçmeyi planlıyorum.
    Satış sebebim tamamiyle budur. Ürün 27 eylül 2016'da Amazon.com'dan alınmıştır. 3 yıllık garantisinden 1 sene 9 ay garantisi halen duruyor.
    Ürünün kutusu, kutu içeriği ve faturası ilk gününden itibaren dolapta duruyor. Eksiği yok.
    CW tarzı ses sorunu kesinlikle yoktur. Ayrıca ürün Thermal Pad moda sahiptir.

Ürün, piyasadaki en serin GTX 1070 olabilir. Ayrıntı için;https://www.youtube.com/watch?v=fvQiptKmpeg

Piyasaya ve satılan kartlara baktığımda benzer fiyatlar gördüğüm için şu an belirlediğim fiyat 1900 TL'dir.
    Ürünle ilgilenmeyen arkadaşlardan ricam, fiyat ile ilgili yorum yapmamaları.

Ürünle ilgili her türlü soruyu sorabilirsiniz.
    Not: PowerLink verilmeyecektir.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Ağustos 2019 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat takip
  • Not: PowerLink verilmeyecektir.

bu nedemektır biraz açıklayabilirmisiniz.
  • Güç kablosunun olduğu kısma daha düzenli voltaj verilmesi için Evga'nın bir çözümü var ek aparat. Olmazsa olmaz bir şey değil.
    Kendim kullanmaya devam edeceğim için vermeyeceğimi belirttim.
    Ürünün kutusundan çıkan bir ürün değil yani. Fotoğrafta gözüktüğü için belirttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: asimrock

Güç kablosunun olduğu kısma daha düzenli voltaj verilmesi için Evga'nın bir çözümü var ek aparat. Olmazsa olmaz bir şey değil.
    Kendim kullanmaya devam edeceğim için vermeyeceğimi belirttim.
    Ürünün kutusundan çıkan bir ürün değil yani. Fotoğrafta gözüktüğü için belirttim.

bilmiyordum. bilgilendirdiğiniz için Teşekkür ederim. hayırlı satışlar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.