Şimdi Ara

-İndirim-Resimler eklendi*Satılık* Evga Gtx 980 Ti ftw 6gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tokat İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar;

Takas ilanını değiştirdim zira aradığım kartı buldum ve kasaya monte ettim. O yüzden kartımı satmak istiyorum.
    Kartı yaklaşık 1 ay önce gtx 970 kartımın yerine almıştım ancak sistemin tamamını güncellediğim için mevcut ekran kartımı satıyorum. Kartı Samsundan bir arkadaştan elden satın aldım.İstenirse arkadaşla irtibat kurulabilir. Kart kullandığım süre içerisinde beni oldukça memnun etti. Performansı 970 e göre çok çok iyi olan kart şu an güncel oyunlarda oldukça yüksek performans göstermektedir. Kartın kutusu (kutu içeriğinin çoğu, hatta poster bile) vardır ancak garantisi bitmiştir. Kartım ftw modeli olup evga da üretilen kaliteli kartlardandır. Kart zaten 1080p de yeterli performans verdiği için hız aşırtma v.s. yapmadım ancak deneme yaptım. Gpu hızını 30 mhz artırıp bellek hızını 7500 mhz e sabitledim ve denemelerde sorun olmadı sonra standart hızlarda kullandım. Bilenler bilir 980ti ısınan bir seridir ancak hiç bir oyunda fps drop veya yavaşlama olmadı, fanların biraz hızlandığını farkediyorsunuz o kadar. Kısacası kart yaklaşık 1 aydır bende ve sıkıntısız kullandım. Özelden fiyat isteyen arkadaşlar öncelikli olmak üzere fiyatım 1650>1600 TL dir. İşime yarayan bileşenlerle takas yapabilirim. Pazarlık cüzi olur. Herkese iyi alış-verişler...

-İndirim-Resimler eklendi*Satılık* Evga Gtx 980 Ti ftw 6gb-İndirim-Resimler eklendi*Satılık* Evga Gtx 980 Ti ftw 6gb-İndirim-Resimler eklendi*Satılık* Evga Gtx 980 Ti ftw 6gb-İndirim-Resimler eklendi*Satılık* Evga Gtx 980 Ti ftw 6gb-İndirim-Resimler eklendi*Satılık* Evga Gtx 980 Ti ftw 6gb-İndirim-Resimler eklendi*Satılık* Evga Gtx 980 Ti ftw 6gb-İndirim-Resimler eklendi*Satılık* Evga Gtx 980 Ti ftw 6gb-İndirim-Resimler eklendi*Satılık* Evga Gtx 980 Ti ftw 6gb-İndirim-Resimler eklendi*Satılık* Evga Gtx 980 Ti ftw 6gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 28 Aralık 2020; 16:15:26 >

• Merhaba satış fiyatınız var mı 980 Ti bakıyordum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayraTsu07

Merhaba satış fiyatınız var mı 980 Ti bakıyordum da
    Yeni kart alırsam satışa çıkartacağım hocam...
  • Tamamdır haber bekliyorum
  • Kartın bir görselini veya linkini paylaşabilir misiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSINOS

Kartın bir görselini veya linkini paylaşabilir misiniz..
    Şu an kasada takılı

Bu da ürünün resmi sayfasından bilgileri:https://www.evga.com/articles/00957/evga-geforce-gtx-980-ti-ftw/

• Bu mesaj ilan sahibine veya bahse konu ürüne karşı herhangi bir art niyet taşımamakta veya o niyetle yazılmamıştır ;

Güzel kart.. Evga kalitesi vs vs.. Burada fiyat konusuna birşey diyemem ancak , şöyle bir durum sözkonusu oluyor ; 2. el ürünlerde malın durumuna göre muhakkak fiyatlar aynı ürün için fark edebiliyor , durumu temizliği garantisi vs. Sizin sattığınız kart üst segment , ok ; ancak garantisi bitmiş ürünlerde fiyat konusu önemli hale geliyor. Örneğin ; 2 sene önce Zotac GTX 295 SLI kart almıştım , aldıktan kısa süre sonra tek pcb devre dışı kaldı , bir süre sonra da kart tamamen devre dışı kaldı. Kartı açıp bakmaya yeltendim ancak tank usulü yapılmış 2 vidadan sonra vazgeçtim, halen kenarda duruyor :)

Velhasıl ; 1650 TL gibi bir rakam bu kart için belki değer olarak görülebilir ancak eder olarak zor. Tabi şahsi kanaatim. Bu tarz ürünleri satmaya çalışırken bence kendimize , ben olsam bu ürüne bu fiyatı verir miyim sorusunu sormamız gerekli diye düşünüyorum. Yine de alıcı tarafın maddi gücüne göre değişir.. Sen 2000 de yazabilirsin , adamın işini görecektir , o parayı verir alır.. Esasen bu son cümleler üst konu olarak ayrıca tartışılmalı ama yeri gelmişken söylemek istedim. Tekrardan hayırlı müşteriler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Evga Gtx 1080 Tİ Ftw3
    6 yıl önce açıldı
    [SATILIK] EVGA GTX 1070 FTW 8 GB
    7 yıl önce açıldı
    EVGA GTX 970 FTW
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj ilan sahibine veya bahse konu ürüne karşı herhangi bir art niyet taşımamakta veya o niyetle yazılmamıştır ;

Güzel kart.. Evga kalitesi vs vs.. Burada fiyat konusuna birşey diyemem ancak , şöyle bir durum sözkonusu oluyor ; 2. el ürünlerde malın durumuna göre muhakkak fiyatlar aynı ürün için fark edebiliyor , durumu temizliği garantisi vs. Sizin sattığınız kart üst segment , ok ; ancak garantisi bitmiş ürünlerde fiyat konusu önemli hale geliyor. Örneğin ; 2 sene önce Zotac GTX 295 SLI kart almıştım , aldıktan kısa süre sonra tek pcb devre dışı kaldı , bir süre sonra da kart tamamen devre dışı kaldı. Kartı açıp bakmaya yeltendim ancak tank usulü yapılmış 2 vidadan sonra vazgeçtim, halen kenarda duruyor :)

Velhasıl ; 1650 TL gibi bir rakam bu kart için belki değer olarak görülebilir ancak eder olarak zor. Tabi şahsi kanaatim. Bu tarz ürünleri satmaya çalışırken bence kendimize , ben olsam bu ürüne bu fiyatı verir miyim sorusunu sormamız gerekli diye düşünüyorum. Yine de alıcı tarafın maddi gücüne göre değişir.. Sen 2000 de yazabilirsin , adamın işini görecektir , o parayı verir alır.. Esasen bu son cümleler üst konu olarak ayrıca tartışılmalı ama yeri gelmişken söylemek istedim. Tekrardan hayırlı müşteriler..
    Ben 1600 e aldım daha 1 ay olmadı, aldığım paraya veriyorum. Üründen kâr etmek gibi bir amacım yok. Zaten yeni kart aldım 2500 TL ye. Kısacası bu işin ticaretini yapma gibi bir olayım yok, ederi neyse onu yazdım. Eğer ki istediğim fiyata satılmazsa koyarım kutusuna, yedek kart olarak kalır veya aldığım kartla birleştirip daha üst segment kart için takas yaparım. Yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim...

• Olay sizin kaça aldığınız veya kaça satmak istediğiniz ya da ticaret maksatlı olup olmadığınız değil.. Temel olarak sattığımız ürünlere değer biçmede sıkıntılarımız var.. Bu aslında yeni bir başlık konusu.. Buradaki üründe , ürünü ben almayı düşünüyor olsam örneğin , 1600 TL verip riske girmezdim muhtemelen. Tekrar belirteyim , konu buradaki ürüne biçilen fiyat değil.. aynı husus forumdaki çoğu ilan için geçerli..
  • quote:

Olay sizin kaça aldığınız veya kaça satmak istediğiniz ya da ticaret maksatlı olup olmadığınız değil.. Temel olarak sattığımız ürünlere değer biçmede sıkıntılarımız var.. Bu aslında yeni bir başlık konusu.. Buradaki üründe , ürünü ben almayı düşünüyor olsam örneğin , 1600 TL verip riske girmezdim muhtemelen. Tekrar belirteyim , konu buradaki ürüne biçilen fiyat değil.. aynı husus forumdaki çoğu ilan için geçerli..
    Hocam kısmen haklısınız ancak her malın da bir değeri var. Bu paha belirlenirken emsal parçalara bakılır (aynı model, bir alt, bir üst) ve fiyat belirlenir. Şimdi bu karta 2000 Tl istenmez çünkü 2300 civarına daha üst model gtx1080 var. Aynı hatta daha düşük performanslı gtx 1070 ler 1800-2000 Tl arası alıcı bulmakta. düz 980 ler 1200-1400 arası satılırken 980 ti için fiyat aralığı 1500-1750 civarı oluyor. Bu nedenle kendi adıma kart için istediğim para fazla değil ki pazarlık payı da var. Saygılar...

• güncel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 29 Aralık 2020; 20:34:13 >
  • Kart Pazartesi gününe kadar ediktepe nikli arkadaşa rezervedir...
  • Ben alacaktım da 3 tane 8 pin istiyordu o yüzden satın alamadım
  • Kart Esad kardeşime satılmıştır. Güzel günlerde kullansın inşallah...
  • gOkO kullanıcısına yanıt
    Amin abi hayrını görürüz inşallah 🙂
  • -İndirim-Resimler eklendi*Satılık* Evga Gtx 980 Ti ftw 6gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.