Şimdi Ara

Asus RX 480 4gb (25 Mart 2017 Vatan Faturalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kart Modeli : ASUS RX480 4GB DUAL GAMING GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran kartı

Fatura Garanti İçerik : Kart Vatan bilgisayardan 25 mart 2017 tarihinde alınmış ve faturalandırılmıştır. 2 yıl 10 ay garantisi mevcuttur.Kutu içeriği tam - Fatura mevcut

Satma Sebebim : Geçenlerde eski kartımın(asus r9 280x) bozulması üzerine servisine gönderdim tamiri mümkün değil dediler ve bana iade değişim yoladılar. Bende üzerine üzerine bir miktar nakit ekleyerek bu kartı aldım. Lakin nakite sıkıştım bu yüzden yokluğunu onboardlada teleafi edeceğim ekran kartımı satmaya karar verdim.

Satış teslimat : Eskişehir içi elden teslim edebilirim. İstanbul-İzmir gibi şehirlerde tanıdıklar mevcut onlara kargo yapar(kargo ücretini tarafınızdan talep ederim ) elden teslim almanızı sağlayabilirim. Son olarak farklı bir şehirden talep çıkması durumunda get farkını (satış ücretim + get farkı = get satış ücreti ) ödemeniz durumunda ilan açabilir kargo ücretini karşı ödemeli yollayabilirim.

FİYAT : speddyDNA nickli arkadaşa SATILMIŞTIR.

Fiyat için bilgilendirme : Şimdilik kart bu fiyattadır indirim yoktur. Bu fiyata bir süre daha satılmazsa küçük bir indirim daha yapılabilir yada kart satıştan çekilebilir.

İletişim : Özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz en kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekcan -- 8 Mayıs 2017; 12:49:9 >

• hayırlı satışlar
    pm
  • Pm cevaplandı satışa devam.
  • Fiyat güzel takip..
  • Teşekkürler satılmazsa bu fiyata da artık :)
  • Izmirdeyim engelliyim tanıdık. Varsa alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirde kartı elden teslim ettirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekcan -- 5 Mayıs 2017; 6:38:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.