Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Msi GeForce GTX 980 Ti Gaming 6GB GDDR5
-
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
pm -
alayım hocam get yaparsan -
Aman dikkat dolandırılmayın, hasan Ahmet Acaroğlu diye bir arkadaş pm attı bende konuya yazayım dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu it benide 8 ay önce dolandı 620tl bu kadar farlı bir hesapla .
Eyer 2 ci el bir ürün alicak sanız ya elden yada tanıdık aracı edin. Bu güzel bir ters oldu bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lütfen hiç bir şekilde havale ile almayın. O para gittikten sonra karşı tarafın ahlakına kalıyorsunuz ve size gösterdiği tek şey laflarıdır. Her ne kadar güvenilir de olsa %70 dolandırıcıdır. İsterse muz. İsterse engeller. Get aracılığıyla ya da tanıdık aracı alın. Ha eğer get kabul etmiyorsa zaten %50 ihtimal dolandırıcıdır. Get ücreti ödemek istemiyorsanız ağzından laf almaya çalışın; Get ile açar mısınız? Cevabı katı bir hayır ise o işte bir husus var. Arkadaşım 1000 TL ye direksiyon seti alacaktı. Güvendi arkadaşa, parayı yolladıktan sonra engellenildi. Hiç bir şekilde yasal hak da alamıyor. -
bu karaktersiz Hasan Ahmet Acaroğlu dolandırıcıdır 05,04,2021 tarihinde beni 1400 lira dolandırıp heryerden engelledi. Lütfen itibar etmeyin, şikayet ettim umarım yakalanır
-
Hocam ibani felan yok mu şikayet etseniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hasan ahmet acaroğlu isimli şahıs sahibinden letgodan hatta forumdonanimhaberden bile ürün başlıkları atıp farklı yanlış konumlarla insanlara güven verip dolandırıyor ve sonra engelliyor bir çok mağdur var lütfen dikkatli olun! hasan ahmet acaroğlu dolandırıcıdır bugün 1400 lira eft yolladım engelledi beni, ismini araştırdım çoğu platformda onlarca insanı aynı yöntem ile dolandırmış. lütfen bu şahış hakkında bilgisi olan varsa bana ulaştırsın. şikayette bulundum umarım yakalarlar.
wp numarası 0533 290 80 69
iletişim numarası 0534 015 80 60
vermiş olduğu iban ismi ve nosu : TR87 0004 6002 1488 8000 2107 80
HASAN AHMET ACAROĞLU
sahte isimlerle kendini bilgisayar teknik servisçisi olarak dükkan işletmecisi gösterip, gayet profesyonel şekilde güven verip insanları kandırıp dolandırıp zarara ve strese sokuyor. kısa bir araştırma sonucu 10 larca mağdurla görüştüm hepsi müzdarip bende şikayatte bulundum 1400 lirayı eft yaptım sonrasıda engelli beni heryerden. İnşallah bu şerefsizi yakalarlar zararımı karşılarla ve içeri tıkarlar..
Şikayet ettim @kayraTsu07 , letgodan bir kaç mağdurla konuştum bir kişinin şikayeti takipsizlik almış. Umarım bulunur lütfen dikkatli olsunlar yüreğim yanıyor dolandırılma hissi gerçekten çok kötüymüş
-
Geçmiş olsun hocam birdaha isterse 200 referansı olsun havale yapmayın bence, çünkü turkiyede düzgün insan %1 vardır yoktur. Inşallah yakalarlar arkadaşı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
birazda benim salaklığım şüphelendim eft den önce adını bir araştırayım diye aklıma geldi. iban olduğu için tel nosu ve ismi olduğu için güvendim yolladım. sonrasında araştırma yapınca adamın dolandırma yöntemi hep aynı 10 larca mağdur
-
dolandırıcı sahtaker hasan ahmet acaroğluna ait biraz bilgilere ulaştım ve konu açarak ifşa ettim. umarım başkaları düşmez ve bir an önce yakalanır https://forum.donanimhaber.com/hasan-ahmet-acaroglu-dolandiricidir-bilgi-tek-bilisim-letgo-dolandicidir--148601365
-
dolandırıcı sahtaker hasan ahmet acaroğluna ait biraz bilgilere ulaştım ve konu açarak ifşa ettim. umarım başkaları düşmez ve bir an önce yakalanır https://forum.donanimhaber.com/hasan-ahmet-acaroglu-dolandiricidir-bilgi-tek-bilisim-letgo-dolandicidir--148601365
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X