Şimdi Ara

Asus Rog Strix B550-XE Gaming wifi sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus Rog Strix B550-XE Gaming wifi sıfır

Asus Rog Strix b550-xe gaming wifi anakartım satılıktır.. Anakart sıfır , kapalı kutu , kullanılmamıstır. Sitesinden kayıt ettirilmiş olup 3 yıl garantilidir..Adıma 09.07.2021 hepsiburada faturalıdır..İzmir içi elden teslim veya havale sonrası kargo şeklinde gönderim yapabilirim.

Not: Hyper m2 x16 gen 4 pcı exp kartı olmadan verilecektir...

Asus Rog Strix B550-XE Gaming wifi sıfır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 9 Temmuz 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Arıza durumunda Hyper m2 x16 gen 4 pcı exp kartı isteniyor.

• Hocam arıza durumunda hyper m2 x 16 gen pci exp kartını hiç bir servisin sorma hakkı olmadıgını düşünüyorum..Harici bir aparatı soramazlar ..Bu ürün sahibi bu ürünü kullanıp kullanmamakta özgür ,anakartın arızası durumuyla ilgili alakası olamaz ..Kaldıki böyle bir sorun olsada daha ben kutudan çıkarmadım kartı, benle iletişim rahatlıkla kurabilirler..pci exp kartı hala anakart kutusunda kullanılmamış olarak duruyor.

• darcious kullanıcısına yanıt

Aynısından vardı arıza yapmıştı başıma geldiği için söyleme gereği duydum.

• darcious kullanıcısına yanıt

servis değişim yada iade kararı alırsa ürünün paket içeriği kesinlikle eksiksiz olucak şartı var, arıza onarım durumunda belki bu şart yoktur onu bilemicem ama dediğim gibi iade yada değişimde paket içeriği şart bilginize.

• Bilgilendirme için teşekkür ederim beyler , hala garip buluyorum bu muhabbeti...Servis işlerine akıl, sır ermiyor zaten.. Ürünü kartsız da satsam , böyle bir durumla karşılasılırsa pcı exp kartı degişim için veririm , başkasına satmam ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.