Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Asus Rog Strix B550-XE Gaming wifi sıfır
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Hocam arıza durumunda hyper m2 x 16 gen pci exp kartını hiç bir servisin sorma hakkı olmadıgını düşünüyorum..Harici bir aparatı soramazlar ..Bu ürün sahibi bu ürünü kullanıp kullanmamakta özgür ,anakartın arızası durumuyla ilgili alakası olamaz ..Kaldıki böyle bir sorun olsada daha ben kutudan çıkarmadım kartı, benle iletişim rahatlıkla kurabilirler..pci exp kartı hala anakart kutusunda kullanılmamış olarak duruyor.
-
servis değişim yada iade kararı alırsa ürünün paket içeriği kesinlikle eksiksiz olucak şartı var, arıza onarım durumunda belki bu şart yoktur onu bilemicem ama dediğim gibi iade yada değişimde paket içeriği şart bilginize.
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim beyler , hala garip buluyorum bu muhabbeti...Servis işlerine akıl, sır ermiyor zaten.. Ürünü kartsız da satsam , böyle bir durumla karşılasılırsa pcı exp kartı degişim için veririm , başkasına satmam ...