Şimdi Ara

ASUS Rog Strix G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS ROG G531GT-BQ291T/I7-9750H/8GB/512GB SSD/GTX1650-4GB/1 Gaming Laptop Gri Modelini kullanan var mı veya alacak olan? Bilgisayar hakkinda bilgisi olan acaba? birkac sorum var da yakin zamanda alacağim. (NOT!: hep buralardayim yazarsan hemen gelirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricoking22 -- 6 Mayıs 2020; 5:54:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1. Fiyati mediamarkt'da 8889 TL sizce bu fiyata alınır mı?
    2. Fps sorunu var mı? Çünkü youtube da bulamadım ve malesef burda sormak durumundayım.
    3. Fanlar cok gürültülü çalışıyor mu?
    4. Menteşeleri sağlam mı?
    5. Kronik bir sorunu var mı ?
    6. Isınma problemi var mı? Varsa problem teşkil eder mi?
    7. Bilgisayar muh. Okuyacağım , bundan dolayı yazılım da kullanılabilir mi?
    8. Bilgisayarda sizin gördüğünüz problem veya eksik gördüğünüz bir özellik var mı?
    ### Çok soru sordum , kusura bakmayın. Eger yardımcı olabilirseniz cok memnun olurum###

• Ryzen 5 olanına sahibim.

• Ryzen 5 i mi var bunun?

• Peki sozce fiyat olarak değer mi? Yoksa baska bir bilgisayara mi yönelmek lazim?

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Ricoking22

1. Fiyati mediamarkt'da 8889 TL sizce bu fiyata alınır mı?
    2. Fps sorunu var mı? Çünkü youtube da bulamadım ve malesef burda sormak durumundayım.
    3. Fanlar cok gürültülü çalışıyor mu?
    4. Menteşeleri sağlam mı?
    5. Kronik bir sorunu var mı ?
    6. Isınma problemi var mı? Varsa problem teşkil eder mi?
    7. Bilgisayar muh. Okuyacağım , bundan dolayı yazılım da kullanılabilir mi?
    8. Bilgisayarda sizin gördüğünüz problem veya eksik gördüğünüz bir özellik var mı?
    ### Çok soru sordum , kusura bakmayın. Eger yardımcı olabilirseniz cok memnun olurum###
    i5 olan modelini kullanıyorum yaklaşık 4-5 gündür.

1- Fiyat olarak bana pahalı geldi neden dersen i5 li modelini 7000'e almıştım. Şuan stok yok gözüküyor, gelir mi bilmiyorum. Takip etmekte yarar var. Render video vs. işler yapmayacaksan çokta gerek yok bence o kadar fark ödemeye. 9 bin TL'ye daha iyi alternatifler vardır eminim. Örneğin 1660 ti belki bütçeyi biraz daha zorlarsan 10-11 bin bandında RTX li modellere bakabilirsin. Ama i7 li bu modele 9 bin çok derim.

2- FPS sorunu derken neyi bahsettiğini anlamadım fakat i7 9750h + gtx 1650 yada direk gtx 1650 olarak aratırsan test sonuçlarına ulaşabilirsin.

3- Kendi kontrol merkezi uygulaması var. Sessiz modda ben ses falan duymuyorum fakat oyuna girerken turbo modu açıyorum haliyle ses duyuluyor, ki her laptopta bu sesleri duyarsın çünkü fanlar son devirde çalışıyor.

4- Menteşe sorunu duymadım hiç.

5- Benim kullandığım modelde kronik olarak (belki) sayılabilecek bir süre sonra fandan sürtünme, çarpma sesi gibi bir ses geliyormuş. Fakat serviste değiştiriyorlarmış. (En azından forumda öyle okudum)

6- Benim bildiğim öyle cayır cayır ısınan bir laptop değil. Ama oyunlarda tabii ki de ısınacaktır, ama bu ısınma problemi olduğu anlamına gelmez. Eski nesil HP ler gibi değil yani. Artık bunları aştılar.

7- Hangi programları kullanacaksın bilmiyorum fakat rahatlıkla kullanabilirsin. Yazılım programları çok ağır olmuyor.

8- Eksik olarak benim baktığım modelde, kamera yok idi sanıyorum sizin baktığınızda da yoktur. (Bu eksi olarak değerlendirilebilir)
    SD kart girişi yok mesela. (Benim için önemli olmayan şeyler bunlar fakat kullanan varsa eksi hanesine yazılabilir)
    Ekranı keşke +120 hz yapsalardı, oyunlarda çok daha keyifli olurdu.
    Vs. vs. diye liste gider hocam.

• Hocam cok makbule geçti teşekkür ederim, bu arada nerden almistiniz bilgisayarı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.