Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ASUS ROG STRIX G15 G512LU 2 Günlük Canavar
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
13177TL kargo vergi vs dahil, RTX 3060'lı ve 1 yıl uluslararası garantisi de var. Sizin fiyatınız çok fazla bu laptop için
-
quote:
Orijinalden alıntı: spintirea13177TL kargo vergi vs dahil, RTX 3060'lı ve 1 yıl uluslararası garantisi de var. Sizin fiyatınız çok fazla bu laptop için
Fiyatı yanlış yazmışım tekrar düzenledim. newegg Türkiye'ye göndermiyor diye biliyorum.
-
Gönderiyorsa mükemmel bir fiyatmış fakat bence aklınızda bu laptobu 13177TL kargo vergi vs dahil satın almak varsa gönderip göndermediğini ve vergilendirme sürecinide bir araştırmanızı öneririm.
Hocam bilmediğim bir konuda size yanlış bir bilgi vermiyorum merak etmeyin. Newegg'den 25-30000TL'lik kasa bile alıp sorunsuz teslim alanlar var, gönderiyorlar. Vergi konusunda ise orada VAT yazdığı fiyat vergi dahil fiyattır. Yani ürün kapınıza gelene kadar 1 kuruş daha ücret ödemiyorsunuz. Siz daha yeni üyesiniz o yüzden bilmiyorsunuz sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: spintireaHocam bilmediğim bir konuda size yanlış bir bilgi vermiyorum merak etmeyin. Newegg'den 25-30000TL'lik kasa bile alıp sorunsuz teslim alanlar var, gönderiyorlar. Vergi konusunda ise orada VAT yazdığı fiyat vergi dahil fiyattır. Yani ürün kapınıza gelene kadar 1 kuruş daha ücret ödemiyorsunuz. Siz daha yeni üyesiniz o yüzden bilmiyorsunuz sanırım.
Bilgi için teşekkürler hocam
Çok iyi niyetli yaklaşmışsın. Konuda belirtildiği gibi hediye geldiği falan yok, konu sahibi kesinlikle yurtdışı alışveriş yaparak getirmiş bunu. Üstüne koyarak satıyor, daha öncesinde XBOX satmış aynı şekilde.
https://forum.donanimhaber.com/sifir-kutusunda-xbox-series-x--148467276#148467276
-
Aynen hocam yurt dışından getirtip zararına satıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X