Asus ROG STRIX G15 G513 Kullanıcıları
-
-
-
Linkteki rami (crucial-16gb-ddr5-4800-sodimm-cl40-16gbit-ct16g48c40s5) ve wd sn770 1tb ssd taktım. Bir sorun yaşamadım.
-
Silent mode
Performance mode
Turbo mode
Turbo mode ray tracing psycho dlss auto
-
Arkadaşlar merhaba g513 modelini kullanıyorum ben de.Ekranda kırmızı noktalar ve beyaz bulutlanma gibi bir iz var.Garantiye gönderdim 1 tane ölü piksel en az 5 olması lazım değişiklik için diyip kargoyu adam akıllı paketlemeden geri gönderdiler.Nasıl bir yol izlemeliyim?
-
Hocam hayırlı olsun hangi modelini aldınız g513rm-hf266 mı. Bende bu modele bakıyorum nasıl iyi mi birde sorması ayıp olmasın nerden kaç paraya aldınız. 2 haftadır takip ediyorum neredeyse 2 bin TL zam geldi.
-
hf267 modelini, aralık sonuna doğru, 29.5k fiyata, trendyol teknoryadan aldım.
-
Oyun yüklediniz mi performansı nasıl ısınma falan oluyor mu
-
Yukardaki oyun ss'lerinde hem sıcaklık var, hem fps var, hem ekran kartı güç tüketimi var. -
Yani şunu demek istedim fanlar çok şiddetli çalışıyor mu nasıl
-
Yük altında evet, şiddetli çalışıyor.
-
Hocam laptop nasıl memnun musunuz. Bi takasla sizin laptoptan almayı düşünüyorum çok aşırı oyun oynamıyorum ufak tefek oyunlar sadece sizce alınır mı? Veya sizin bunu alacağıma keşke şunu alsaydım dediğiniz model oldu mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X