Şimdi Ara

Asus ROG Strix G531GT-BQ002T Intel Core i5 9300H 8GB 512GB SSD GTX1650 Windows 10 15.6' FHD Taşınabi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
5.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: willerdem

Biraz kendi deneyimlerinizede paylaşabilir misiniz.
    Ekranı 60hz mi?

Türkçe inceleme linkini paylaşabilir misiniz.Ben hiçbir yerde göremedim.
    ekran 120 ya da 144 görünüyor yurtdışı kaynaklarda
    galiba 120 idi
  • darkshine666 D kullanıcısına yanıt
    but sinavim var 26 sinda, ondan sonra mutlaka yapacagim. Efendim bilgisayarin alt kismi tamamiyle acik sayilir. bu bilgisayarin isinma ihtimali yok.

tabi kesin bilgiyi kendim de tam anlamiyla kullandiktan sonra verebilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyoruz

• quote:

Üstat amazon'a da baktım ama oranında avantajı artık yok. Yüksek kur , nakliye ve gümrük vergileri ile fiyat avantajı falan kalmıyor.
    Kur bugün 5.80 iken amazon 6.30'dan hesaplama yapıyor.

Alıntıları Göster
    Ödemeyi neden TL ile yapmak istiyorsun ki?

İlgili ülkenin para birimi üzerinden ödeme yapmalısın. Kredi kartından güncel kur üzerinden işlem yapılır, en fazla 2 kuruş falan fark eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkshine666

ekran 120 ya da 144 görünüyor yurtdışı kaynaklarda
    galiba 120 idi

Alıntıları Göster
    Ekran 60 Hz görünüyor. 120 Hz versiyonu da var ancak hepsiburada da satılan ürün o versiyon değil. Bu fiyata 120 Hz olsa direkt alacağım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _magnetar_

Ekran 60 Hz görünüyor. 120 Hz versiyonu da var ancak hepsiburada da satılan ürün o versiyon değil. Bu fiyata 120 Hz olsa direkt alacağım zaten.

Alıntıları Göster
    Dediğiniz gibi olabilir açıkçası denemedim.
    Amazon vergi ve kargo parasını alınca yine çok büyük bir avantajı olmuyor. Üstüne yabancı klavye ile kullanmak zorundayız.
    Peşin parası olan için avantajı olabilir,taksitte yapılamıyor.
    120hz olanı amazon'da bulamadım. Sizde linki varsa paylaşabilir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willerdem -- 18 Haziran 2019; 13:48:37 >

• quote:

Dediğiniz gibi olabilir açıkçası denemedim.
    Amazon vergi ve kargo parasını alınca yine çok büyük bir avantajı olmuyor. Üstüne yabancı klavye ile kullanmak zorundayız.
    Peşin parası olan için avantajı olabilir,taksitte yapılamıyor.
    120hz olanı amazon'da bulamadım. Sizde linki varsa paylaşabilir misiniz.

Alıntıları Göster
    Zaten amazon genelde pek avantajlı olmuyor. Vergi ve kargodan dolayı çoğunlukla pek kar edilmiyor. Benim peşin param var şu an notebook almak için ama monsterdan daha avantajlı bir marka göremedim daha. Son kararımı da vermedim.

Türkiye web sayfasında teknik özelliklerde 120 Hz versiyonu görünüyor. Amazondan rastgele baktım 120 Hz olanı var mı emin değilim. İlk bakışta 144 Hz ve 240 Hz olan versiyonlarına denk geldim.

240 Hz
    www.amazon.com
    Amazon.com: Asus ROG Strix Scar III (2019) Gaming Laptop, 15.6” 240Hz IPS Type FHD, NVIDIA GeForce RTX 2060, Intel Core i7-9750H, 16GB DDR4, 1TB PCIe Nvme SSD, Per-Key RGB KB, Windows 10, G531GV-DB76: Gateway
    https://www.amazon.com/ASUS-GeForce-i7-9750H-Windows-G531GV-DB76/dp/B07S3L9LPT/ref=sr_1_2?crid=21QTVZNNUPCGD&keywords=asus+rog+strix+3&qid=1560859508&s=gateway&sprefix=asus+rog+st%2Caps%2C285&sr=8-2

144 Hz

• Monster'dan v15 modelini aldım. Görünüm olarak beğendim ama ölü piksel oluştuğu için iade ettim.
    Monster'ın ekranı ve renkleri'de çok hoşuma gitmedi. Monster fiyat olarak alınabilir ama güven vermiyor.
  • quote:

Monster'dan v15 modelini aldım. Görünüm olarak beğendim ama ölü piksel oluştuğu için iade ettim.
    Monster'ın ekranı ve renkleri'de çok hoşuma gitmedi. Monster fiyat olarak alınabilir ama güven vermiyor.
    Ben de zaten en çok ekrandan yana çekiniyorum. Monster kullandığı ekranların detaylı teknik verilerini paylaşmıyor web sitesinde. Yine de bu ara monsterı ciddi düüşnüyorum, zira aradaki fiyat farkıyla 24 veya 27" monitör alma şansım var.
  • Hepsiburada indirimi yapılsın alalım artık.

• Ben hala indirimi bekliyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Fubel

Ben hala indirimi bekliyorum :(
    Nöbete devam.
  • gelecek ayin basi olur muhtemelen

• klavyesi bir bölge rgb mi yoksa 4 bölge rgb mi ?

• Herkese iyi forumlar . Forumda yeniyim hatam olursa kusura bakmayın.
    Lİnkteki asus Rog Strix G531gt-BQ076 İ59300 8 GB RAM GTX 1650 ekran kartı olan modeli almak istiyorum. Yabancı kanallar harici inceleme bulamadım forumda size denk geldim ve Yaklaşık 7 aydır kullanıyorsunuz aynı modeli rica etsem şuana kadar sıkıntı yaşadınız mı performans düşüşü yaşadınız mı cevaplayabilir misiniz?
    Ayrıca sıcaklık konusuda kafama çok takılıyor yabancı kanallarda 90 derecelere varan sıcaklıklar söz konusu sizin paylaşımlarınızda böyle birşey yok.
    @hiimesdeath

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.