Şimdi Ara

Asus ROG Strix G531GT-BQ002T Intel Core i5 9300H 8GB 512GB SSD GTX1650 Windows 10 15.6' FHD Taşınabi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum ama Türkçe hiç inceleme ve bilgi yok.
    Fiyatı indirimli bu fiyata almak istiyorum ama ram'i sonradan değiştirme imkanı galiba olmuyor.

• ben aldim ram slotu alirken 2 tane diyordu ama sonra hic incelemedim. Sitesinde yaziyordur.

bence hos bilgisayar, alinir.

bu arada bilgisayarin incelemesi mecvut. Asus rog strix G serisinin hepsnin kasasi ayni, sadece donanim farkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 13 Haziran 2019; 20:23:36 >
  • Biraz kendi deneyimlerinizede paylaşabilir misiniz.
    Ekranı 60hz mi?

Türkçe inceleme linkini paylaşabilir misiniz.Ben hiçbir yerde göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willerdem -- 13 Haziran 2019; 21:37:42 >
  • willerdem W kullanıcısına yanıt
    turkce yok ne yazik ki. ingilizce var. 1 aya ben yaparim ama
  • Ekranın yenileme hızı ve ssd'nin okuma yazma hızı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willerdem -- 13 Haziran 2019; 22:39:42 >
    ekran 60hz hocam ssd icin bir sey diyemeyecegim
    bilgisayar yanimda degil suan. Asus un sitesinde yaziyordur belki.
  • Teşekkürler.Ürünün çok fazla konfigürasyonu olduğu için sitedeki bilgiler doğru olmuyor.Sitede genel olarak en üst düzey bilgiler oluyor.
    Asus ROG Strix G531GT-BQ002T Intel Core i5 9300H 8GB 512GB SSD GTX1650 Windows 10 15.6" FHD Taşınabi

https://www.asus.com/Laptops/ROG-Strix-G/Tech-Specs/

burda var tum ozellikleri.

ram slotu dedigim gibi 2 tane, 32gb a kadar destekliyor. SSd nin okuma-yazma hizlari sanirim 1500-1800mb/sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 13 Haziran 2019; 23:48:16 >

• bunu da düşünebilirsin fiyat olarak daha uygun

• Hocam bende dün

Bu ürünü aldım fiyat açısından 1000 lira daha iyi . Bence bunu düşünebilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canerpiskin -- 14 Haziran 2019; 8:6:20 >

• GF63 serisini yakından gördüm ve hoşuma gitmedi. Bu cihazı'da görmek istiyorum ama sadece HB'de satılıyor.
    Aslında monster v15.2 almıştım, çokta hoşuma gitmişti ama ekranda ölü piksel oluştu.
    Yetkili servis ekran değişiminde ekranı orjinali gibi yapamadı bende iade ettim.

Asus'un eksileri fiyatı ve 8 Gb Ram oluşu. Kalitesi ile aradaki farkı kapatacağını umuyorum.
    ben de gf63 ile bunun arasinda kalmistim. Tanitimda anlatilana gore ram ekleme vs. cok kolay yapilsin diye ayri bir bolum yapmislar. Ram fiyatlari da 300 lira civarinda 8gb.

gf63 tanitimda ise herkes cok isiniyor diyordu ama takildigim kisim bu degil cunku cok isiniyor dedikleri cpu 95 cpu 85 derece. Cok falan isinmiyor, laptop icin normal degerler bunlar.Takildigim kisim dis gorunustu aslinda, kesinlikle asus un dis dokusu vs. daha iyi.
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Bencede normal değerler.
  • Dostum o kadar paran varsa amazonada göz gezdirmeni tavsiye ederim daha iyi bir makina bulabilirsin ama amazon düşünmüyorsan asus rog serisi iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gen2

Dostum o kadar paran varsa amazonada göz gezdirmeni tavsiye ederim daha iyi bir makina bulabilirsin ama amazon düşünmüyorsan asus rog serisi iyidir.
    Üstat amazon'a da baktım ama oranında avantajı artık yok. Yüksek kur , nakliye ve gümrük vergileri ile fiyat avantajı falan kalmıyor.
    Kur bugün 5.80 iken amazon 6.30'dan hesaplama yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willerdem -- 14 Haziran 2019; 15:58:38 >
    Hadi ya çok fazlaymış gerçekten neyse sen bilirsin o zaman.
  • şuan indirim bitti ben de aynı bilgisayarları almayı düşünüyordum acaba bir daha indirime girer mi yakın zamanda ne yapsam mantıklı olur
  • Fubel kullanıcısına yanıt
    ben ilk eklendiginden beri takip ediyorumdum bilgisayari, 1 haftaya tekrar indirime girer :d

2 aydir indirimde zaten, %10 yapiyolar indirimi 7400, %15 yapiyorlar 7350. cok farketmiyor ortalama 7400 e satiyorlar yani. 1 hafta beklerseniz tekrar girecektir.
  • asus serisi içinde en dikkat çeken bilgisayar
    hem en uygun rog lardan biri olması
    hem 9. nesil işlemci ve 1650 ekran kartı

ben i7 li modelini gözüme kestirdim
    ram konusu sıkıntı değildeğişim çok kolay,

şu an ki pcm de asus x550,
    çok şükür sıkıntı çıkarmadı bana, satıp ona geçmeyi düşünüyorum

ingilizce kaynakları araştırın çok güzel açıklamalar var
    mesela genel performans ekran kartı performansı
    hepsini sıralamış site,
    fiyat-performans olarak filan hepsine puan vermiş
    ve hepsinde de yüksek puanlar,

tuf 504 gtx1050 li modeli fiyat olarak daha uygun ama
    asusun rog laraverdiğidestek biraz daha farklı ve ekran kartına güvenemedim işin açığı

1050vs 1650(1660ta olabilir hatırlamıyorum) yazarsanız performans farkını göreceksiniz

son not: şu ekran kartı bile kendi başına 2bin tl civarında, bu duruma düşmek, özellikle teknoloji konusunda,dolara bağlı ürünler konusunda, üzücü

not 2:) rog logosu neden kırmızı ışıklı değilkapaktaki,
    vallahi çok üzüldüm, olsun isterdim, dehşet görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkshine666 -- 16 Haziran 2019; 23:47:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hiimesdeath

ben aldim ram slotu alirken 2 tane diyordu ama sonra hic incelemedim. Sitesinde yaziyordur.

bence hos bilgisayar, alinir.

bu arada bilgisayarin incelemesi mecvut. Asus rog strix G serisinin hepsnin kasasi ayni, sadece donanim farkli.
    ısınma durumu nedir,
    çift fan ve 3 adet hava çıkışı var

aslında bi inceleme videosu koysanız tr de bir ilki yapmış olursunuz
    çünkü türkçe bir video yok şu an
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.