Şimdi Ara

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
559
Cevap
12
Favori
35.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam iyi günler laptop elime ulaştı bi süre önce harbiden güzel valla , yalnız ben şuan dying light ve cs go da denedim cpu sıcaklıklarım hep 95 derece hatta dying light ta yüksek ayarlarda oynadığımda fps drop yiyorum orta ayarlarda yemiyorum sanıyordum 3 saat civarı oynayınca ondada yedim ( fps drop işlemcinin yetersiz kalmasıyla oluşan bi durum bizim laptopta olsa olsa ısınıp frekansını düşürürse oluşur , forumda yeniyim kusura bakmayın bi ihtimal bilmiyor olabilirsiniz diye yazdım yanlış anlamyın ) ama senin fotolarda baktım devil may cry da falan 83 lerde geziyor acaba genel olarak sıcaklık nasıl sende ? ve şu fps ve sıcaklığı gösteren programın adı nedir acaba ben şuan asusun uygulamasından bakıyorum bir de sizin programdan bakayım .
  • ben de laptopu yaklaşık bir ay önce aldım. fan sorunu bende de oldu. sağ fandan ses geldi 1 gün sonra o ses kayboldu beninki de gevşek gibi geldi bana ama ilk haline göre biraz daha sesli çalışıyor gibi geldi bana. bir hırhırhır gibi bi ses geliyor kulağı dayayınca. onun dışında bir sorunum olmadı. şarjı tasarruf modları var onları açınca youtube 1080p video izlerken 4-4,5 saat arası gidiyor. hoparlöre gelirsek ses yüksekliği ortalama bence gürültülü ortamlarda yetersiz kalıyor biraz. video izlerken konuşmalar anlaşılmıyor arada sırada. ortam gürültülü değilse üzmez. ses kalitesi tatmin edici. klavye 1-zone ama alt taraf 5 bölgeden ışıklandırmalı. yıldızlı gece modunda farklı renklerde yanıyor ve aura creatordan kendi kombinasyonunuzu ayarlayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sr.Hadron S kullanıcısına yanıt
    msi afterburner indirip bakabilirsiniz. bana da geri dönün lütfen sıcaklıklar için. ben bf1 32x32 online hariç 90 derece görmedim. sizin neden böyle

83 derece falanda dışarısı 40 derece iken öyle. daha serin genelde 70 lerde falan geziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 30 Ağustos 2019; 16:53:30 >
  • archillect A kullanıcısına yanıt
    alt tarafı ben ayrı ayrı yapamadım onu bana anlatır mısınız? sizde de fan sesi olduysa sağ tarafta kronik demektir.

yıldızlı gece de farklı oluyor evet ama kendim yapamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 30 Ağustos 2019; 16:52:55 >
    bu arada dying lightta sıkıntı var. benim eski bilgisayarımda 7850 asus ekran kartı vardı high'ta oynuyordum şimdi low da bile kasıyor. dying light'ın optimizasyon sorunu var. başka oyunda deneyin bence dying light ı 1280x760'ta ancak oynayabiliyorum ben 1080p de oynanmıyor 15 fps alıyorum
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Msi afterburner indirip deniyeceğim , yanliz şöyle bi sıkıntı var ki , dying lighttan başka pc yi kasacak tek oyun ac unity onun optimizasyonu ile ilgili bi tane hayirli bisey duymadım :D ama cs de de 90 95 görüyor gibi bide msi afterburner ile bakayım .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Eksi Up
    ekran görüntüsü (1) - eksi up
    https://eksiup.com/p/zb96276gpsbx
    ayarlar
    Eksi Up
    ekran görüntüsü (2) - eksi up
    https://eksiup.com/p/ob96277qk7pb
    1.
    Eksi Up
    ekran görüntüsü (3) - eksi up
    https://eksiup.com/p/gu96279gpa3d
    2.

bende csgo vardı ama hiç oynamıyordum oynarken de 60fps kilidi ile oynuyordum. öyle 60 derecelerde dolaşıyor ama kilidi kaldırınca ortalama 80 -85 derecede dolaşıyormuş. ara ara 90a da çıkıyor.

ben hiçbir oyunda fps drop yemedim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 30 Ağustos 2019; 17:13:10 >

cs de denedim az önce , şimdi pc ye haksızlıkta yapmim 2 saattir dying light oynuyordum yaklaşık , şuan cs deneyince yine 87 95 arası geziyor 15 dk nın sonralarına doğru 4 çekirdek birden 95 i gördü , ama benim anlamadığım cs ile dying lightta aynı derecede nasıl ısınıyor acaba her oyunu oynarken turbo yu açmam la falan mı ilgili anlam veremiyorum , ha 2012 yapımı hitman absolution ı ultra ile oynadım 40 50 fps civarı alırken 75 dereceydi cpu , elimde böyle birbiri ile tam bağdaştıramadığım veriler ama hayırlısı , kafam karışık açıkcası :D
    her oyun için farklı oluyor, çünkü kimisi cpu sömürürken kimisi gpu sömürüyor gibi. ama dying light kesinlikle bir kıstas değil oyun çok güzel ama kanser bir optimizasyonu var . ben csgo ve lol vesaire oynarken sessiz modda oynuyorum 50 dereceye kadar düşüyor, voltaj ı azaltıyor.
    Hmm turbo modda oynarken sonucta cpu nun frekansini vs otomatik yükseltiyor bende bi normal modda oynamayı deniyim bakalim

Hocam valla işe yaradı ya çok mutluyum :D , sessiz modu ben sadece fanlar gibi düşünüyordum hiç denememiştim bile ama cpu frekansını vesaire de düşürdüğü için sıcaklıklarda azalıyormus. ( tabi fps de azaldı ama 120 den 60 a düşmesinde bi sorun yok benim için :D ) bunu dışında siz o attığınız oyunları performans modunda mı oynadınız yoksa turbo mu ? sizin fotsunu attığınız oyunlardan birini bulup oynamaya çalışacağım bakalım .
    o oyunlar turboda, sessiz moddayken csgo da kilitsiz 100-130 fps alıyor bu arada kitlemek zorunda değilsiniz.

sessiz moddayken fps çok düşmüyor yani :D lolde 120 kitli oynuyorum ben sessizde performanstayken artıyor tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 30 Ağustos 2019; 18:18:16 >
  • Allah allah cs de sessiz modda 100 130 arasi aldigonizdan eminmisiniz ? Ayarlarimiz ayni ben 60 90 arasi aliyorum

Eksi Up
    ekran görüntüsü (5) - eksi up
    https://eksiup.com/p/sj96391t2o3i
    bende böyle

anladım hocam allah aşşağılara düşürmesin :D , birde rica etsem cs yi turbo modda bi süre oynayabilir misiniz ? acaba sıcaklıklar nasıl görmüş olurum bende .
    performansla ayni sicakliklar 80-92 arasi gidip geliyor. resim atayim istiyorsaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam tesekkür ederim , fotoya gerek yok . Yanliz performansla ayni derken sanirim fps sessizle ayni demek istediniz ?

yok performansla turbonun sıcaklıkları aynı dedim. sizin 60-90 arası fps e bir çözüm bulalım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 30 Ağustos 2019; 20:9:45 >
    ne yapabiliriz ki acaba , anlam veremedim bende , dying light konusunda sizde de sıkıntı olduğunu söylediğiniz ama cs go dediğim gibi işte belki bugünden beri oyun oynadığım içiçn olabilir diye düşünüyüorum , yarın daha sağlıklı bir değerlendirme yapılabilir sanırım , bunun dışında sizin aklınıza gelenlere de açığım .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.