Şimdi Ara

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
12
Favori
35.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nvidia geforce experince den oyunu optimize etmeyi deneyelim bir de dikey senkronizasyon kapalı değil mi?
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    hemen deniyorum , oyunun kendi ayarlarındaki dikey senkronizasyonu kast ediyorsanız evet kapalı , bu arada nvidia denetim masasından görüntü ayarlarını dengeliden performansa çekip , ekran kartını otomatik seçten gtx 1650 ye ayarlayınca 75 105 arası fps almaya başladım şimdi bir de dediğinizi yapayım
  • Sr.Hadron S kullanıcısına yanıt
    bende böyle orası

iş iyice garipleşmeye başladı açıkcası siz bbride performans değil kalite de oynuyorsunuz , bu arada geforce experience bende hata veriyor şuan ama düzeltmedim . fakat sanmıyorumki orda ki optimizasyon 30 fps fark ettirsin . başka bir şey olmalı muhtemelen .
  • Hocam gerçekten anlam veremediğim ve bi yanlış anlasılma uğruna pc yi garantiye göndermiyim diye spruyorum :D , şimdi siz sessiz mod cs:go da 120 fps civari pynuyorsunuz , peki turbo modda fps iniz 170 e falan mi cikiyor ? Cünkü bende sessiz mod 85 civariyken turboda 130 civarı

Bu arada eğer öyleyse belki ürünlerimizin seri no farkli da olabilir çünkü sizin ürününüzün arkası açılabilir iken benimki açılamıyor geçen asus teknik servisinden ögrendiğim üzere .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sr.Hadron -- 30 Ağustos 2019; 22:8:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    garantiye göndermelik bir şey yok bence, turboda 170 e çıkıyor ama sabit değil 130 civarı benimde ama sessizdeyken de 100-130 arası bende
    Haa anladım öyle benimkininde 170 e cikiyor ama genel olarka 130 civari o zaman orada aşşağı yukari ayni sadece sessiz de fark var demek ki , neyse hayirlisi o zaman ...

Size de teşekkür ederim yordum biraz

bir şey farklıdır düzelir zamanla önemli değil konuşuyoruz işte
  • Hocam başka bi sorun yaşadınız mı ben de aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum da ısınmada falan sorun çıkıyo mu yoksa bilgisayarın soğutması başarılı mı?

urun.n11.com
    Asus Rog G531gt-al052r İ5 9300h 16gb 1tb+256gb 4gb 15.6 Fhd Dos - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-rog-g531gt-al052r-i5-9300h-16gb-1tb256gb-4gb-156-fhd-dos-P386072659

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BoluluBatuhan B kullanıcısına yanıt
    1 aydır kullanıyorum soğutması çok başarılı. Isınma neredeyse yok. Ayrıca bu model benim de kullandığım, touchpad üzerinde numpad olan model. Öneririm

• Lenovo Legion y540 ile bu cihaz arasında kaldım. Bu cihazı kullananlar ne düşünüyor, hala memnun musunuz? Daha önce Legion'un y530 modelini satın alıp kısa bir süre kullanmıştım. Kronik problemi ve birkaç sorunu olduğundan iade etmek zorunda kalmıştım. O günden beri büyük bir kararsızlık içindeyim, satın almayı düşündüğüm modelleri didik didik araştırıyorum. Dolayısıyla Asus da aynı şeyleri yaşatır diye çekiniyorum. Bu modelin kronik bir problemi var mıdır? Aldığınız günden itibaren hangi sorunlarla karşılaştınız? Satın alma aşamasına dönseniz tekrardan bu modeli alır mıydınız yoksa başka bir ürün mü tercih ederdiniz? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar bende çok araştırdım msi mı monster mı asus mu diye sonunda asusta karar kıldım inş pişman olmam daha yeni n11in 11.11 kupon indirimiyle 5872 tlye aldım gt531gt-al02 modelini beni bunu almaya iten 120 hz ekranı oldu birde tasarımı kullandıkca tecrübelerimi buraya atarım şu an bu model 8 gb bi 8gb da ben alıp takabilirim ürünü kullanınca buna karar vericem teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer.1212

Arkadaşlar bende çok araştırdım msi mı monster mı asus mu diye sonunda asusta karar kıldım inş pişman olmam daha yeni n11in 11.11 kupon indirimiyle 5872 tlye aldım gt531gt-al02 modelini beni bunu almaya iten 120 hz ekranı oldu birde tasarımı kullandıkca tecrübelerimi buraya atarım şu an bu model 8 gb bi 8gb da ben alıp takabilirim ürünü kullanınca buna karar vericem teşekkürler
    verdıgınız modelı tam bulamadım acaba lınkı paylasırmısınız
  • Ben de gece 11.11 indirimlerinden 550 liralık kuponla 5922 tl ye aldım cihazı. Umarım gelen cihaz sorunsuzdur kronik arızadır bilmem nedir uğraştırmaz pişman ettirmez beni. Epey sabırsızım bakalım ne olacak.
  • kasa kalitesi çok dandik görünüyor fotoğraflardan anladığım kadarıyla.

doğru mudur?
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    ASUS Gaming i5-9300H 15.6"FHD 8GB 1TB 256GB 4GB FDOS G531GT-AL052 6.707,06 TL yerine 6.472,99 TL
    urun.n11.com
    Asus Gaming İ5-9300h 15.6"fhd 8gb 1tb 256gb 4gb Fdos G531gt-al052 - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-gaming-i5-9300h-156fhd-8gb-1tb-256gb-4gb-fdos-g531gt-al052-P385866979
    ürün tükendi maalesef

• Cihazı 2 gündür kullanıyorum. Bugün birkaç saat fortnite oynadım. Oyunu kapatıp şarjdan çıkardıktan sonra laptoptan çok yüksek ve tuhaf sesler gelmeye başladı. Aynı zamanda titriyordu. Ne yapacağımı bilemeyip direkt laptopu kapattım ve tekrardan başlattım. Şimdilik bir şey yok. Neyin nesiydi bu ses bilen var mı? Kronik bir problem midir?
  • Timurlénk kullanıcısına yanıt
    hiçbiriniz beni etiketlemediği için bildirim gelmemiş ve cevap verememişim. kasa kalitesi gayet iyi hocam dandik değil.
  • Ysgramor kullanıcısına yanıt
    ıyy şuan ki fiyatı daha ucuzmuş 5 ay bekleseymişim keşke
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.