Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS ROG STRİX GTX 1070 KUTULU TEMİZ EKRAN KARTI FİYAT REVİZE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] ASUS ROG STRİX GTX 1070 KUTULU TEMİZ EKRAN KARTI FİYAT REVİZE

Ekran kartını 2020 yılında garantili olarak yine forum üzerinden almıştım. O zamandan bu zamana kullanıyorum. 5-6 ay da mining denenmiştir. Herhangi bir O.C. yapılmamıştır. Ürünün üstünde jelatinleri dahi bulunuyor. 4000 serisine geçtiğim için kenar da beklemektedir. Ürüne ait kutusu durmaktadır. İstenilen herhangi bir test varsa pm atabilirsiniz. İlk furmark testi macun yenilemeden önceki değerler, derecesi yüksek çıkınca macun yenilemek zorunda hissettim kendimi. İkinci furmark değerleri ise macun yeniledikten sonraki değerlerdir. Macun yenileyene kadar vida üzerinde ki güvenlik bandı duruyordu. Sadece satış için macun yenilemesi gerektiği için sökülmüştür. Aklınızda şüphe kalmasın diye bunları yazmak istedim.

Havale/Eft sonrası istediğiniz kargo firmasıyla alıcı ödemeli gönderim sağlarım. 2011 yılından beri de forum üzerinde ara ara alışveriş yapmaktayım. Güven konusunda sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Sormak istediğiniz soruları Pm üzerinden çekinmeden sorabilirsiniz. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

Fiyat : 2700 TL

Teknik Bilgiler :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.