Şimdi Ara

ASUS ROG STRIX GTX 1080 11GBPS KUTULU TEMİZ KULLANILMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar kart çok temiz ve sorunsuz kullanılmıştır oc ve tarzı işlemlerden anlamadığımdan dolayı kesinlikle yapmadım oyun dışında ekstra bir şey içinde kullanmadım oynadığım oyunlar LOL BFV ve AC serisi. Garantisi bitmiştir. Evde lösemi hastası kardeşim var buna sebep maalesef gelip deneme şansınız yok fakat sizin yeriniz varsa ben gelirim denersiniz her şeyi. Fiyat olarak ta son bir kaç gündür foruma göz gezdiriyorum ve diğer sitelere fiyatın ortalama olduğunu düşünüyorum bu arada satma sebebim bir tık üstünü alıcam 4K monitör hediye etti arkadaşım bu kartta ona göre biraz yetersin yeni oyunlarda.

ASUS ROG STRIX GTX 1080 11GBPS KUTULU TEMİZ KULLANILMIŞASUS ROG STRIX GTX 1080 11GBPS KUTULU TEMİZ KULLANILMIŞASUS ROG STRIX GTX 1080 11GBPS KUTULU TEMİZ KULLANILMIŞ

fiyat:2500TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoGamer -- 12 Aralık 2020; 17:19:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • Fiyat takip
  • Az kapıştırmadım bu kartla vega64 ü...başabaş kartlardı 1.yıl önce şimdi durum nasıl acaba düz 1080 geride duruyor bununla yine başabaşlardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip.
  • Ürün tarafımca satın alınmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.