Şimdi Ara

ASUS ROG STRIX GTX1080 O8G OC EDITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX GTX1080 O8G OC EDITION

Kutu içeriği eksiksiz.İtina ile kullanılan piysadaki en iyi GTX 1080'lerden birisi. Fabrika çıkışlı overclocklu versiyondur performansı tartışılmaz. Penta'dan alındı 25/12/2020 a kadar garantisi devam ediyor. Fiyat: 2100 TL

ASUS ROG STRIX GTX1080 O8G OC EDITION ASUS ROG STRIX GTX1080 O8G OC EDITION ASUS ROG STRIX GTX1080 O8G OC EDITIONASUS ROG STRIX GTX1080 O8G OC EDITION

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kusanil -- 5 Ekim 2019; 13:2:7 >

• Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 ay sonra garantisi bitecek kartın neresi sıfırdan farksız oluyor bi açıklarmısınız ? 33 ay boyunca kart kasanın içinde falanmı yattı ?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimist

3 ay sonra garantisi bitecek kartın neresi sıfırdan farksız oluyor bi açıklarmısınız ? 33 ay boyunca kart kasanın içinde falanmı yattı ?_
    ilan bilgilerini daha detaylı okursanız sıfırdan farksız ibaresi olmadığını görürsünüz. şu an yazmış olduğunuz iletinin de ne kadar boş olduğu ayrımına varacaksınız. ilanda sıfırdan farksız yazmıyor "Sıfır ayarında kutu içeriği tam yazıyor üğrün kozmetik olarak sıfır ayarına yakındır backplate deki toz jelatini bile üzerinde duruyor. ayrıca ürünle 33 ay boyunca haftada en fazla 1-2 gün 3d tasarım yapıldı o da en fazla günde 2 saat. yani işte yetişemeyen işler evde tamamlandı bazen.o yüzden rica ederim ilginiz olmayan konlarda boş yorum yapmayın.
  • quote:

3 ay sonra garantisi bitecek kartın neresi sıfırdan farksız oluyor bi açıklarmısınız ? 33 ay boyunca kart kasanın içinde falanmı yattı ?_
    başlık kısmına gelince evet orada sıfırdan farksız yazdım o da ilana dikkat çekmek için ki ayrıca kart gerçekten sıfırdan farksız neredeytse kozmetik olarak ve performans olarak bunun da arkasındayım.
  • hastasıyız şu sıfırdan farksız ilanlara , kutu içeriği eksiksiz olunca sıfırdan farksız olmakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothingtodeclare

hastasıyız şu sıfırdan farksız ilanlara , kutu içeriği eksiksiz olunca sıfırdan farksız olmakta
    doktora gidebilirsiniz hastalık iyi bir şey değil ama ben biraz yardımcı olup değiştirdim ilan kafanız başınız rahat etsin
  • kusanil K kullanıcısına yanıt
    Siz gerçekten ciddisiniz bende şaka olsun diye sıfırdan farksız yazdınız sandım demekki ciddiymişsiniz , csb ilan sanmıştım
    Söyle gidelim daha iyi olur kartı ilanda tam anlatamamışsınız kartın alınma tarihi ne ? Sıfırdan farksızda neden garantisi bitmek üzere ? Kozmetik olunca mı sıfırdan farksız oluyor ?
    İlanda belirtmemişsiniz inşallah bunları simdi belirtirsiniz . Sonra dilediğiniz gibi doktorculuk oynarız sizle ....
    Birde utanmadan ilanım başlığını kaldırmıssın
    İlan içine de sıfır ayarında yazmışsın oldu olacak sıfır yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothingtodeclare -- 4 Ekim 2019; 12:43:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kusanil K kullanıcısına yanıt
    33 ay boynca kullanılmış bir kartın sıfır ayarında olması imkansız bu kasa cep telefonu laptop değilki kozmetiğne bakılsın önemli olan içindeki gpu !!!
  • quote:

33 ay boynca kullanılmış bir kartın sıfır ayarında olması imkansız bu kasa cep telefonu laptop değilki kozmetiğne bakılsın önemli olan içindeki gpu !!!
    33 ay kullanılmadı garanti süresi 24 ay sandığım için 2019 yazmıştım düzelttim 25/12/2020 ye kadar garantisi var.
  • Coil whine yoksa 2000 tlye talibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muztafaali63 -- 6 Ekim 2019; 2:20:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muztafaali63

Coil whine yoksa 2000 tlye talibim.
    Birisi ile görüşüyorum olumsuz olursa görüşebiliriz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.