Şimdi Ara

Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1080 Ti 11GB OC 352Bit GDDR5X Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu kartı oyun oynamak için almayı düşünüyorum nasıl bir kart oyun performansı nasıl ? oyunları yüksek performansda yüksek FPS'de oynamak istediğim için almayı düşünüyorum oynayacağım oyunlar: Kingdom Come Delivarence,Tom Clancy's The Division,Call of Duty Advanced Warfare,Fallout 4,Grand Theft Auto 5
    Link:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1080-ti-11gb-gddr5x-352bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html#genel-bakis

3D Desteği: Yok
    Bellek: 11GB
    Bağlantı: Display, DVI-D, HDMI
    Bellek Hızı: 11100 MHz
    Bellek Tipi: DDR5X
    Bit Değeri: 352 Bit
    Chip Seti: NVIDIA GTX
    Çekirdek Hızı: 1708 MHz
    DirectX Desteği: 12
    Display Çıkışı: 2 Adet
    DVI-D: 1
    Geliştirilmiş Teknolojiler: OpenGL
    Grafik İşlemcisi: NVIDIA GTX 1080 Ti
    HDMI Çıkışı: 2 Adet
    Overclock (Hız Aşırtma): Var
    Slot Tipi: PCI-Express 3.0
    Soğutma: Fanlı Soğutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E9A5A8CC -- 22 Ocak 2018; 22:57:52 >

• Hocam gülesim geldi, troll değil demi (Piyasadaki en iyi ekran kartı bu arada bahsettiğiniz model.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikososyal kullanıcısına yanıt
    Yok hocam gece gece trol yapacak halim mi var ülkenin durumu malum zaten onun için sordum daha iyisi var mı diye konuya öyle çok hakim değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E9A5A8CC -- 22 Ocak 2018; 23:6:43 >
  • Bende aynı kart var. Performansı düşük geldi biraz. SLI yapacağım ama bu aralar kartlar çok pahalı :)

Not: Piyasada daha iyi bir oyuncu kartı yok. Titan XP alıp kendiniz sıvı soğutma takarsanız biraz daha iyi performansı benzer sessizlik ile elde edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 23 Ocak 2018; 10:16:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konra

Yok hocam gece gece trol yapacak halim mi var ülkenin durumu malum zaten onun için sordum daha iyisi var mı diye konuya öyle çok hakim değilim

Hocam ****ollfest şu anda, kusura bakmayın troll sandığım için titan Xp haricinde ki (aralarında aşırı bir fark yok) kullanıcıya sunulan en iyi ekran kartı. 5 sene götürür sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikososyal

Hocam gülesim geldi, troll değil demi (Piyasadaki en iyi ekran kartı bu arada bahsettiğiniz model.)

troll olmayabilir :D celeronun üstüne bu karti alanlar var. ^^
  • Şu anda 1080Ti modelleri arasındaki en iyisi bu kart. Hem performans hem de soğutma olarak.

Diğer 1080Ti modellerinden 200-300 TL kadar daha pahalı ama bence değer.

Ben de aynı kartı kullanıyorum ve çok memnunum. Ne sesi var, ne ısınma sorunu var... Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoCKout

quote:

Orijinalden alıntı: Psikososyal

Hocam gülesim geldi, troll değil demi (Piyasadaki en iyi ekran kartı bu arada bahsettiğiniz model.)

troll olmayabilir :D celeronun üstüne bu karti alanlar var. ^^

Hocam o değil de millet 1080 Ti’ı beğenmiyor, ben 1050 Ti kullansam şükredicem nerden geliyor bu bolluk

• Kingpin ve kingpin hydro copper en iyi 1080ti lar.

Daha iyisini istiyorsan titan v lar seni bekliyor. Stok sıkıntısı da yok

• Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Titan V de tükenmiş sanırım. NV sitesinde sepete ekle yok, haber ver diyor ancak :)

Demek ki onu da maden işçisi yaptılar.

Maden neydi, maden emekti :)
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    O da mı bitmiş

Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum

Valla öyle gözüküyor. NV kendi siesinde 2999USD fiyat gözüküyor ama yok. Amazonda 3999USDye gördüm satışta.

Açıkçası kart fiyatları gerçekten akıl sınırlarının üzerine çıkmış durumda.

Geçen gün N11 üzerinden bir fırsat yakalayarak Asus 1080Ti aldım. Yoksa niyeti bozup Amazondan 1300-1400Euroya Titan XP Star Wars sipariş geçecektim :)

Fırsat fiyatı da hormonlu ama forumda 2.el 1080ti kartlar 4500TL üzeri listeleniyor.

Onlara göre fırsat yani.
    Şu an fiyatı mantık sınırı içinde olan tek kart titan xp ve titan xp collectors edition. Stokta olsaydı geçen hafta (evet, o da bitmişti) eski titan x leri satıp onu alacaktım. Stokta kalmayınca psu değişirip ikinci titan x i taktım.

Volta/ampere veya vega11 gelsin de piyasa yerine geri otursa.

Hazır sizi görmüşken sorayım. Titan kartlar hep ilgimi çekti. Yük altında isi ve fan gürültüsü durumları ne oluyor? İncelemeler var ama son kullanıcı tecrübesi çok daha önemli. Bu kartları kullanan da pek fazla olmuyor.

Özel soğutucu çözümleri takmak mümkün olsa da Titan kart alsam muhtemelen geldiği şekilde kullanırım. Mevcut monitörüm ile zaten 1080Ti güzel bir ikili oldu. İleride 4K 144Hz HDR monitöre geçene kadar 1080Ti işimi görecek.

Titan XP Amazon.de fiyatı 1381 Euro. Şu an TR gönderimi yok ama olsa bile bu kurla 6,5KTL yapar.

Versinler Titan V yi 7K ya alalım :)
    Klasik bir blower kart. Biraz daha sesliler, biraz daha sıcaklar. Full yükte 80-82 derece arasında çalışıyor. (Tek kartken) Ama çok sıkıntı yaratıyor mu derseniz hayır, bence yaratmıyor. Ki yanlış bilmiyorsam pascal titanların soğutma çözümü daha iyi.

Ben direk nvidianın sitesinden alıp çantaya koyup getirmeyi düşünmüştüm. Ama onun yerine hanımın artık kullanmadiğı titan ı alnak daha mantıklı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 23 Ocak 2018; 15:19:22 >
  • Soğutma konusunda en başarılı kart Seahawk modeli. Tam yükte 45-46 derecede çalışıyor:

https://www.itopya.com/msi-gtx1080-ti-sea-hawk-x-gddr5x-11gb-352bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.