Şimdi Ara

ASUS ROG Strix RTX 2080 Super AE = 6850 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    PS5 e uygulanan ek vergiler ekran kartı tarafında mevcut değil, en azından henüz. 3070 in giriş modellerinin ederi 5000 tl nin çok üstünde olamaz. Strix dir şudur budur 6500 den satılabilir. Klasik strix fiyatlandırması.

He bizim çakallar çok mu akıllı sanıyorlar beklerim stok gelmesini gider amazondan alırım. Gider yurtdışına çıkar alırım. Veya çıkana aldırırım. Alnımızda salak yazmıyor ki 500 dolarlık karta 7000₺ verelim.
  • PS5 euro ile gelecek. Sony Eurasia ürünleri Euro kuru üzerinden çekiyor. Bunu atlamayalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Griffith

Kullanıcılar açısından umarım dediğiniz gibi olur. Ben şu an karta ihtiyaç duyduğum için haftalarca bekleyemiyorum maalesef.
    Varsa imkanınız iptal edin hocam çok daha uygun fiyata bu karttan performanslı rtx3070 alırsınız.Kart şuan geçiyor 2080ti yi sürücü güncellemelerinde düşünemiyorum bile.Teraflop güçleri ortada.rtx3070 2080s i ikiye katlıyor.
  • çok saçma bir tercih olmuş.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    ezip geçmiyor ya ahaha daha hızlı diyor ama grafikte hemen hemen tamamen aynı noktada performans düzeyi. uzun vadede yeni teknolojilerden dolayı muhtemelen daha da hızlanır ama 1080ti gibi iyi de direnebilir. ben şahsen genel olarak 2080 ti > 3070 modundayım. 2080 ti satanlar 3070'den ucuza satarlarsa ve bütçeyi oraya çıkarabilirsem 2080 ti alırım.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Ezip geçtiğini söylediği kısmı bize de atsana bilgilenelim dostum. Yada atmaya çalışırken öyle bir kısım olmadığını farket sen bilgilen.

Konu sahibine gelince 2. el komik rakamlara 2080 süper alabilirdin acil lazımsa sonra onu bir tık zararla satar 3000 serisi alırdın. Çok mantıksız birşey yapmışsın.
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    Dostum siz merak etmeyin nvdia driver ile digerini hurdaya çevirir 3000 serisine performans verir ki ezip geçme görürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.