Şimdi Ara

Asus Rog strix Rtx 3070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Asus Rog strix Rtx 3070
    Asus Rog strix Rtx 3070 satılıktır

1 yıldır sadece oyun amaçlı kullanıldı itopya'dan alindi garantisi devam ediyor 2 yil kaldi fatura mevcuttur. Test etmek isteyen gelip bakabilir gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :)

Fiyat : 10k pazarlık elbet de vardır 😌

Üründe sadece hikâyeli oyunlar oynandı 4080e geçeceğim için satıyorum İstanbul Sefaköy de oturuyorum evime gelip çay kahve eşliğinde coil whine testi sıcaklık testi yük altinda değerler nasıl kendi görüp test edip alabilir :) Asus Rog strix Rtx 3070 Asus Rog strix Rtx 3070 Asus Rog strix Rtx 3070
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Mart 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kartı ben kaptım bile :D Gerçekten de mining yapılmamış tertemiz bir kart. Kendisi çok misafirperver, çok güzel bir alışveriş oldu valla çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: moonson

Kartı ben kaptım bile :D Gerçekten de mining yapılmamış tertemiz bir kart. Kendisi çok misafirperver, çok güzel bir alışveriş oldu valla çok teşekkür ederim.

Güle güle güzel günler de kullan dostum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Nvidia 3070ti Rog Strix
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.