Şimdi Ara

Asus Rog Strix Rx570 Coil Whine Sesi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle bileşenler şu şekilde
    Ryzen5 2600
    Asus b450 tuf plus gaming
    Corsair mp510 ssd
    Gskill 8gb ddr4 3000mhz ram
    Xigmatek Astro 650w 80+ Kasa
    Asus rog strix rx 570

Şimdi efendim karttaki ses düzeyleri şöyle;
    Bf1 80 fps %100 kullanım 110w enerji tüketiminde 1 metreden duyulabilir bir cızırdama tarzı ses
    Lolde 120 fps ye kadar çok hafif bir cızırdama buzzing dedikleri ses.burada ekran kartı 20 30w tüketiyor. Fps limitini kaldırınca enerji tüketimi artıyor ve gelen sesde artıyor
    Test programlarında test ettiğim kadarıyla 1500 fps ye kadar cızırdama sesi 1500 den sonra ağlama yırtılma sesi geliyor.
    Vatan bilgisayara götürdüm arkadaş 0 3 tane ekran kartı açıp sistemime taktı
    Rx580 rog strix = yine cızırdama sesi bf1 de
    Rx570 sapphire pulse = yine cızırdama sesi
    Gtx1050ti gaming x msi = çok daha az geliyor ama yine cızırdıyor. Tdp si rx570 in yarısı kadar olduğu için cızırdama azaldı diye düşünüyorum.
    Şimdi sorum o kadar ekran kartı taktık hepsinde buzzing sesi mevcut, lolde az ses gelmesi ve 1050ti de az ses gelmesi kullanılan watt azaldıkça sesin azaldığını gösteriyor.
    Kullanılan prizlerle alakalı olduğunu sanmıyorum vatandada ses geldi kendi evimdede. Sizce sorun hangi parçadan kaynaklanıyor. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asus rog strix rx570 6 aydır kullanıyorum en ufak bir ses yok ne coil whine ne başka bir şey benim kasada hemen yanımda yani aramda 40 cm var yok yani en ufak sesi duyabiliyorum anlık olarak.550watt bronze fsp power ile kullanıyorum
  • Güncel

• Evinde toprak hattı yoksa normal.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayar mağazasındada denendi ordada geliyor. Acaba psudan kaynaklanma ihtimali varmı değiştirirsem düzelmezse kötü olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Bookless

Vatan bilgisayar mağazasındada denendi ordada geliyor. Acaba psudan kaynaklanma ihtimali varmı değiştirirsem düzelmezse kötü olur
    Hocam şöyle diyim sana "hıbıdık zıbıdık değiştirdim cw düzelsin" diye bir şey yok. CW artık her sistemin en az 1 bileşeninde var.

Bu psu olabilir ekran kartı olabilir, hatta ssd bile olabilir.

Yani CW engellenemez, veya psu değiştirsem düzelir dersin düzelmez elinde ettiğin zararla kalırsın.

CW olmayan kart yok. Ya az cw vardır ya da çok. Bu da şans işi.

Etkenler ise toprak hattı destekli psu ve evde toprak hattı olması.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.