Merhaba.windows 10.1809 derleme işletim systemi kurulu.msi z370gaming m5 anakart bu anakartın üzerinde takılı asus rogstrix rx580 rgbli ekran kartı takılı.Ekran kartının son driveri kurulu asus aura programı kurulu.Aura programını açtığımda ekran karının simgesi yok remlerin simgesi var.ekran kartının simgesi olmayınca ekran kartının rgb ayarları yapılamıyor.Kendi kafasına göre yanıyor ledler.servise gönderdim ekran kartında sorun yok dediler geri gönderdiler.Bu sorunumu nasıl çözerim.
Auro programının farklı versiyonlarını deneyin.
Farklı Asus aura denedim denediklerimdede ekran kartını bazen görüyor genelde görmüyor.
Farklı Asus aura denedim denediklerimdede ekran kartını bazen görüyor genelde görmüyor.
stable version kurduğunuzdan emin misiniz?
Stable versiyon kurduğunuzdan emin olun. ve Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, Aura nın farklı versiyonlarını denemelisiniz. aa gerçi pardon, siz farklı versiyonlarını denemişsiniz zaten yine de çözüm olmamış. Stable kurduğunuzdan emin olun lütfen.
Stable nedir?.
Windows kararlı sürüm. Güncellemeleri alıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme