Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus Rog Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe Gaming Klavye Satın Al 28 Mart 2024 13:01 1 1 Asus Rog Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe Gaming Klavye 07/04/2023 Tarhinde İtopya Bilgisyardan alındı. Severek kullandığım Klavyeydi, ama bende çok kablosuz donanım olduğu için çakışma yaşadım önüne de geçemedim, başka marka klavyeye geçtim, son 3-4 aydır kutusunda duruyor. İstanbul içi hafta sonları merkezi yerlerden elden teslim olur, diğer illere önce para sonra kargo şeklinde kargo alıcıya ait olmak üzere gönderirim.Fiyat: 3250 TL...!!!Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Nisan 2025 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fifa 17-18-19-21 PS4 Satılık Asus PG27AQDM 2k 240Hz Oled Gaming Monitör 24 BİN TL...!!! [SATILDI] Xbox 9.nesil Gamepad (Carbon Black) [SATILDI] Xbox Gamepad Siyah (9.Nesil) Sıfır 1900 TL