Bildirim
Asus rog strix xg49vq ışık sızması hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fotoğraflarda görüldüğü kadar fazlaysa bence büyük sorun hocam. Canlı olarak bu kadar abartılı görmüyorsanız siz, sorun yok diyebilirim; çünkü ekran büyüdükçe ve özellikle Curved ekranlarda ışık sızmasının önüne geçilemiyor. -
bi dünya para verip aldığım monitörde aydınlatmanın iyi olmasını isterdim.
sol taraf kenar ışık sızması fazla ve solda gene kararma var bu modellerde böylemiymiş araştırdınmı.
yakın tarihte aldıysan aldığın yerle görüş yada servisi ara
tabiki kafaya takmayan biriysen oyun filmde rahatsız etmiyor gözüne batmıyorsa bilemem -
Hiç Almayacaktın Hocm,Bulaşmayacaktın İade Edebilrsen Hemen İade Et Hiç Bekleme
Milyarları Dök Işık Sızması izle Ohhh Ne Güzel
Asus mu Kaç Kaç Benden Söylemesi 1 Tane Sağlıklı Proplemsiz Ürünü Bulma Şansın Çok Çok Zor... -
7-8 bin TL vermemişsinizdir umarım bu monitöre?
Bence hemen bir servise götürün, bu ışık sızması değil resmen yıldız kayması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 21 Ocak 2020; 0:12:17 > -
Fotoraflar da bu durum biraz abartı gözükür ama sol taraf oldukça kötü durumda.Bende de 31,5" XG32VQR var curved olduğu için bir miktar oluyor bu panellerde şans meselesi rahatsız ediyorsa iade edin imkan varsa test ederek alın.Monitörde ışık sızması sorunu insanı sinir ediyor ve sorunsuz ürün bulmakta çok zor anca görerek alındığında bir miktar daha düzgünü buluna biliyor.Geçmiş olsun bence iade edin kafanıza takılmış bir kere geri dönüşü yok. -
Test ayarları neydi? Parlaklık kactaydi? -
-
Işık sızması olamayan monitör neredeyse yok gibi bir şey, sıfır ışık sızması olan bir monitör bulmak imkansız, gibi bir şey ama bu panelde ki ışık sızması kabul edilebilir seviyenin çok üzerinde, panelde bir sorun olduğu belli bende Asus xg32vqr kullanıyorum her monitörde olduğu gibi bu dada ışık sızması elbette var ama kabul edilebilir seviyede hatta şansıma ortalamanın da altında diyebilirim. -
Son paylaşılan görüntülerde öyle aman aman bir ışık sızması yok, yan açıdan çekilen fotoda parlama olması VA glow dan kaynaklı yani düz şekilde bakıldığında görüleceğini sanmıyorum. -
Dediğim gibi telefon abartısı olması muhtemel.Arkadaşlarında dediği gibi hemen hemen bütün monitörlerde var bu durum.Biraz daha inceleyin rahatsız etmez ise kullanırsınız beni sol taraf biraz şaşırtmıştı şuan ki fotoraflarda öyle bir durum görmedim.Ürün sizde neticede kullanarak daha net sonuç elde edilir.Sıkıntısız kullanırsınız inşallah güzel ürün küçük küçük hatalar can sıkıyor tabi. -
Karar Verici Yine Sizsiniz,İçinize Siniyorsa Çıplak Gözle Tamamdır,
Ama Benim Gözüme Takılıyor,Aklım Bunda Diyorsanız İade Edin
Son Resimlerde Kenarlardaki Işık Sızması Çok Çok Az Ortada Öbeklenmiş Var Gözüküyor
Bu Fiyata Ben Yinede Kabul Edemiyorum Malesef Keşke Olmasa -
Teşekkürler yorumlarınız için.
@Roronoa Zoro @Alkımm @karaniler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X