Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nedwish

quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Amaç uniformity test olduğu için panelde genel bir sıkıntı var mı yok mu ona bakılıyor önce bu yüzden kablo türü değişebilir.

Dp takılıyken yenileme hızını en alta çekin monitörü kapatıp a çın ve testi bir de böyle yapın. Sonra kademe kademe yukarı çıkın.

Hocam sorun sadece 120hz de 144hzde oluyor 100 dahil aşağısında böyle bir sorun yok monitörmü sorunlu yoksa kablomu inşallah monitör değildir bu sorun dışında gerçekten hiçbir sorunla karşılaşmadım :S resmi ekledim hocam
     ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu

arkadaşım bu bahsettiğin sorunun aynısını 2 gündür yaşıyorum adını koyamadım bir türlü sana şöyle anlatayım dell S2716DG monitör aldım özellikleri pg278q ile aynı ilk gün 60 hz de çalıştırdım ekranda ne ölü pizel nede ışık sızması gördüm bu yönden sorun yok 2. gün oyunlar 144 hz de nasıl fark ediyormu diye panelden 120 144 hz denedim bir süre farketmedim sonra bir baktım ekran iki parça halinde yarısı ince mor yarısı siyah uraştım ve gördümki sadece siyah arka planda belli oluyor ve 100hz kadar sorun yok 100 hz üstünde ekran bu halde ekran kartındamı sorun var monitördemi monitörün kablosu çekili halde sadece güç kablosu takılı halde ekran simsiyah dp kablosunu bağlayıp 144hz yaptımmı ölece ortadan ikiye bölünüyor ekran
    ne yapmak lazım bende şaşırmış bir haldeyim çok canım sıkılıyor bu işe nasıl çözeceğim bilemedim
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wikingtoro -- 4 Mart 2016; 22:54:15 >

• benim yaşadığım soruna denk geldinizmi sizde merak ettim .
  • Wikingtoro kullanıcısına yanıt
    Benim monitörde en ufak bir sorun yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagokhan

Benim monitörde en ufak bir sorun yok hocam

arkadaşlar dell teknik servis ile görüştüm durumu izah ettim ve aracı olan siteye sorundan bahsetmem nedeni ile beni teknik servisle uraştırmaları durumu oldugunu belirterek önümde 2 seçenek oldugunu birincisi 14 gün koşulsuz iade hakkımı kullanmak 2.yaşadığım sorunu iade formu üzerinden belirterek yasal hak kapsamında 14 gün içinde oldugu için birebir değişim talebinde bulunmak olduğunu söyledim servisten birebir almış oldugum yerle görüşüp sorunu belirtip bu şekilde değişim taleb edin eğer bir sorun yaşarsanız bizi arayın ürün ile ilgili youtube video çekip koyun oradan bakarak sizde birebir değişim formu göndeririz sizde satın almış oldugunuz aracı firmaya gönderirsiniz ürün 14 iş gününü geçmiş olsa idi eğer ozman sizin ürününüzü tamir etmeyip yerine tamir görmüş bir monitör gönderiyoruz sizde arızalı ürünü bize gönderiyorsunuz dendi.
    webdenal iade formunda sorundan bahsedip mümkün ise birebir tedarikçiden değişimini değilse para iadesi istedim gelişmeleri buraya yazacağım. olurda benim gibi bu üründe sorun yaşayan arkadaşlara bir yardımım olur gayesiyle paylaşıyorum.

• Asus VG248QE 24” 144hz 1ms VS EiZO FORiS FG2421 240 hz sizce hangisi alınmalı _?

Asus VG248QE 24” 144hz 1ms kullanıyorum 2.el olarak satıcam 900tl 1 yıl daha garantısı var

1950tl EiZO FORiS FG2421 240 hz almayı dusnuyorum 1950tl sizce değiştirip almaya değer mi 240hz oldugu için istiyorum csgo oyuncusuyum değerli yorumlarınız ıcın tskler
  • apaci2011 A kullanıcısına yanıt
    Bence çok gereksiz upgrade olur. Zaten kullanılan paneller çok yakındır birbirine. Burada amaç hz i almak değil oyun zevkini artırma adına bence g sync li bir upgrade çok daha iyi olacaktır. Mesela 144 hz + g sync gibi. Dell in bir ürünü vardı. Ucuz da birşeydi. Webdenalda mevcuttu. Model ismini araştırırsanız bulabilirsiniz. Bir sayfa kadar üstlerdeydi

• hala ses seda yok penta sipariş gözükmemektedir diyor. Arena bilgisayar ise ay sonuna doğru tekrar kontrol edin diyor.
  • Valla hocam zaten pek keyif bırakmadılar :D önceliğimi ekran kartına verecğeim yaza doğru monitör ile birlikte gibi görünüyor bakalım
  • Şunu şuraya bırakayım
    Son 22 gün Avrupa satışına başlarlar umarım.
    http://gaming.viewsonic.com/XG2703/

• yunus3441 kullanıcısına yanıt
    bu gidişte yaz sonuna kadar beklemek gerekir , yeni teknoloji tüm firmalar ufak ufak giriyorlar bu işe uyguna cok daha fazla opsiyonumuz olabilir
  • Viewsonic expects this one to hit an $800-$900 market price, which would put it right in line with the Asus and Acer models. Hopefully three competing displays (and increased manufacturing of this particular IPS panel) will start driving prices down.

800-900 dolar aralığında asus ve acer arasında konumlandırılacakmış. Bu aralıktaki monitörlerde 3. alternatif olmasıyla fiyatları biraz olsun aşağı çekmesi bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 9 Mart 2016; 21:43:43 >
  • En basitinden acer xb270hu çıkalı 1yılı geçti,hiçbir tr mağzalarında satışı yapıldı mı?Hayır,Asusun eşdeğerini getirildi onlarında sayı çok az olduğundan,kimisi satıldı kimisi kusurlu olup geri gönderildi.Anlayamıyorum fiyatları 2-4bin arasında olan bu ürünler satılamaz diye mi getiril miyor yoksa,adamlar iyice otursun diye mi 1-2yıl bekliyorlar.stokta bulamıyor desen hiç mi tutturamamış bu zamana kadar?Fiyatın yüksekliği olamaz çünkü daha pahallılarını bile hemen satıyorlar.stok sorunu olamaz en azın 5-10tane alıp satmaları lazımdı.Sermaye desen sorun olamaz ya yeni teknolojiden bi haberler ilgilerini çekmiyor ya taleplerin artmasını bekliyor ya.ÖZELLİKLE İSTER ASUSUN BU MODELLERİ OLSUN İSTER ACER AYAĞINDAKİLER OLSUN ALMAK İSTEYEN "PENTA" YA BASKI oluşturalım.Ya böyle alacağuz ya da yurtdışından riskleri göze alarak alacağız,başka yolu yok gibi.

• iyi hoş diyorsunda penta veya diğer dağıtıcılar bunu sallar mı sanıyorsun adamlar diğer parti ürünlerden para kazanıyorlar. Bu tarz ultra seviye parçaları azınlıkta getiriyorlar zaten. Çünkü şuanda bile pentanın eline 5 tane outlet ürünü olarak geri gönderilmiş adam şimdi bunu niye birdaha sipariş geçsinki. Keşke senin dediğin gibi bi baskıyı firmalar anlayabilseler malesef anlayamıyorlar oyüzden isterseniz resmen yurtdışından alın diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snaru

iyi hoş diyorsunda penta veya diğer dağıtıcılar bunu sallar mı sanıyorsun adamlar diğer parti ürünlerden para kazanıyorlar. Bu tarz ultra seviye parçaları azınlıkta getiriyorlar zaten. Çünkü şuanda bile pentanın eline 5 tane outlet ürünü olarak geri gönderilmiş adam şimdi bunu niye birdaha sipariş geçsinki. Keşke senin dediğin gibi bi baskıyı firmalar anlayabilseler malesef anlayamıyorlar oyüzden isterseniz resmen yurtdışından alın diyorlar.

Aslına bakarsan yurtdışına servise giden bir ürün Tr tekrar geri dönerken ikinci bir gümrük masrafına tutulmasa,bedavaya ürün satsalar alırsam!Hem doğru dürüst servis veremiyorlar hemde malın üzerine bir kamyon fiyat ekliyorlar,hemde böyle keyiflerine oyalıyorlar...Satılmaz endişen varsa 5-5 itaal edersin.satıldıkça10-20 diye arttırırsın ve sen yasal distbirtörsün mal elinde kalacağını sanmıyorum.Ben senden a ürününü alırım bir başkasına b ürününü tavsiye ederim.o da başkasına tavsiye eder ve yine sen kazanırsın...
    Bir ticaretçi,elindeki ürün yelpazesini geniş tutar,uygun fiyatlandırma sağlar,müşteri memnuniyetini yüksek tutarsa tutulur ve daha çok kazanır.En basit örneği Amazon.com mesala.Adamlar nerdeyse yabancı ülkelere bile,bir çok ülkenin yerli firmalarından fazla mal satıyorlar.

Valla sonunda kafam atacak bende yurtdışından alacağım,bunların ticaretten anladığı budur.Satma devam etsinler 300,500...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 10 Mart 2016; 20:55:01 >

• açıkcası sana katılıyorum hatta amerikada yaşayan tanıdık var onla sipariş etsem neweggden 2400-2500 tlye denk geliyor.
  • nihayet pentadan ses çıktı ürün yakın zamanda stoklara gelecek diye.
  • quote:

nihayet pentadan ses çıktı ürün yakın zamanda stoklara gelecek diye.

Nazı kırılmaya mı başladı nedirTarih verebiliyorlar mı yoksa yaza kadar yolu var canınızı sıkmayın mı diyor?

• genelde 2-3 hafta süreç gösteriliyor sistemde geliyor göründüğünde fakat o hiç belli olmaz yarında gelebilir 3 hafta sonrada
  • quote:

genelde 2-3 hafta süreç gösteriliyor sistemde geliyor göründüğünde fakat o hiç belli olmaz yarında gelebilir 3 hafta sonrada

Sen nerden bakıyorsun,site üzerinden bulamadım hatta şuan genel listeler bile gözükmüyor.sayfaya gir çık bozduk mu ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 11 Mart 2016; 15:48:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.