Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yıllardır görmek istedigim yorum. Arkadaslar acer predator xb271hu alin kafaniz rahat olsun

Asus pq278 ve 279 da fena cuvalladi. Ustune ustluk 278 de yedigi boklari afedersiniz 279 da devam ediyor. Nisan ayinda yeni psrt geliceisde bilmem neymisde xb271hu alin isinize bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10926

Şu moniöre ne diyorsunuz arkadaşlar benim bölüm mimarlık yani aynı zamanda bu ekranı genel işlerim içinde kullanabileceğimi düşünüyorum ileride , oyun performansı falan nasıl bir görmek isterim
  • Asus Türkiye'ye mail attım gelen cevabı paylaşayım burada:

"Siparişi yurtdışından verildi. 1 ay içerisinde Vatan mağazalarında satışta olacaktır."

Bu cevap 22 martta geldi bu arada.
  • umarım :) Şubat sonu dendi oldu Mart sonu şimdide Nisan sonu :D yeni model çıkarken bize ulaşır herhalde :P
  • Aylardır monitör alamıyorum. Şu elden geçmiş seriyi getiriyorlarsa getirsinler artık. Geniş zamana yayıp çocuk oyalıyorlar sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 4 Nisan 2016; 11:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mordeaur

Aylardır monitör alamıyorum. Şu elden gelmiş seriyi getiriyorlarsa getirsinler artık. Geniş zamana yayıp çocuk oyalıyorlar sanki.

şuanda hepsiburada satılan sorunsuz serimidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4wk

quote:

Aylardır monitör alamıyorum. Şu elden gelmiş seriyi getiriyorlarsa getirsinler artık. Geniş zamana yayıp çocuk oyalıyorlar sanki.

şuanda hepsiburada satılan sorunsuz serimidir ?

Sorunsuz seri diye birşey yok. Ocak üretimlerinde bile aynı problem ile karşılaşılıyor. Yani alıcağınız ürünün düzgün çıkması şans işi.
  • Aynen öyle, sorunsuz seri yok. En azından negatif faktörler daha az olur diye bir umut bekliyoruz.
  • Buradan fırsatçı (o kendini bilir.com) çalışanlarına sesleniyorum.2 3 ay evvel 300 tl daha ucuz olan bu monitör doların düşmesine rağmen niçin 300 tl civarı fark yedi.Nereden çıktı bu 300 tl.300 tl daha ucuz olacağına 300 tl daha pahalı buda toplamda 600 tl lik bir ekstra kar getirir size tebrik ediyorum fiyat politikanızdan ötürü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fierro35

Buradan fırsatçı (o kendini bilir.com) çalışanlarına sesleniyorum.2 3 ay evvel 300 tl daha ucuz olan bu monitör doların düşmesine rağmen niçin 300 tl civarı fark yedi.Nereden çıktı bu 300 tl.300 tl daha ucuz olacağına 300 tl daha pahalı buda toplamda 600 tl lik bir ekstra kar getirir size tebrik ediyorum fiyat politikanızdan ötürü.

aynen hocam pg278Q BİLE 2500-2600 arası gidiyorken şimdi 2800 inanılır gibi değil ALLAH asus un gözünü doyursun
  • quote:

Aylardır monitör alamıyorum. Şu elden geçmiş seriyi getiriyorlarsa getirsinler artık. Geniş zamana yayıp çocuk oyalıyorlar sanki.

hiç sormayın nasıl iş bu böyle hevesimiz kursağımızda kaldı monitör yok avrupada alternatifler var ama buraya geç geliyor stok yok sorunsuz ürün araki bulasın çok sıkıldım bende bu işten hergün siteleri kontrol etmekten
  • monitör satışları çoğalmaya başladı serisi hakkında bilgisi olan varmı acaba ? asus TÜRKİYE cevap verirmi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

monitör satışları çoğalmaya başladı serisi hakkında bilgisi olan varmı acaba ? asus TÜRKİYE cevap verirmi acaba ?

hocam zamanında vatana sormuştum vermişlerdi size şöyle bilgi vereyim seri numarasının ilk 2 karekteri önemli ilki yılı gösteriyor F ise 2015 G ise 2016 ikinci karekteride ayı örneğin seri numaranın ilk iki karekteri G2 diyelim bu şunu ifade ediyor 2016 yılının şubat ayı çıkışlı ürünü umarım işinize yarar
  • hocam merak ettiğim birşey daha var neden hemen hemen tüm sitelerde ASUS PG279Q PB279Q IPS 1902 böyle yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

hocam merak ettiğim birşey daha var neden hemen hemen tüm sitelerde ASUS PG279Q PB279Q IPS 1902 böyle yazıyor

Valla hocam o konuda bilgim yok büyük ihtimal yazım hatasıdır tedarikçi firmadan kopyala yapıştır yaptılarsa örneğin PB328 Diye bir monitör var hemen hemen her sitede pg278qnun fotosunu koymuşlar bilmeyen oyuncu monitörü sanır
  • hocam malesef devlet sırrı gibi saklanılıyor , bizde uygun ve cebi tech sitelerine sordum olumsuz yanıt verdiler asus TÜRKİYE ye yönlendirme yaptılar birde burayı arayacağım

EDİT: malesef asus TÜRKİYE de konu hakkında elle tutulur bir bilgi veremedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluxx -- 7 Nisan 2016; 17:02:30 >
  • iş bilmez gerizekalı herifler ya tedarikci firmasi ile iletişimleri sıfır birde sagda solda cıkıp yok efendimö söyle böyle diye röportaj veriyorlar , en elit ürünlerini almak isteyen onlarca insan var ama ilgilenen yok ... haketmiyorlar Vallahi bekleyin abi viewsonici flan ya bu kadar sabr ettiniz
  • SefirEmre kullanıcısına yanıt
    Aksine seri numarasını benden istiyorlar şaka gibi

1 ay daha sabredelim bakalım ne olacak hocam Acerdan iyiden iyiye kestim ümidi bizim pentanın pasifliğinden dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deluxx kullanıcısına yanıt
    tekele çevirirlerse böyle olur gözümüzü karartıp alacaz amazondan artık :D
  • bi karartabilsek hocam yemiyor yeseydi zaten çoktan almıştık hepimiz
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.