Şimdi Ara

ASUS ROG ZEPHYRUS G14 KULLANICILARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
7
Favori
21.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında ürünün arkasında duran bir marka. Öncelikle Asus destek hattı ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Uzak destek ile çözülemez ise servisten korkmanıza gerek yok.

Coilwine benzeri dediğiniz ses aslında klavyeden gelen klavye aydınlatması açılınca azalan bir ses olabilir mi? Konu sahibi benzer bir sesten bahsetmişti.

Mavi ekran hatası işletim sistemi yada sürücü driver hatalarından kaynaklanır genellikle. Donanım arızası daha nadirdir mavi ekran hatasında.

Ayrıca en iyi denen en çok satan ve başarılı seçilen cihazlarda da benzer tecrübelere sahip kullanıcılar olabilir. Teknoloji her zaman şans işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 9 Ocak 2022; 11:13:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi ekran hataları genellikle donanımsal olur diye biliyordum açıkçası. Ram ve ssd testi yaptım temiz. Şimdi windiows ve driver kurulumu tekrar yapacağım. Eğer olmazsa iletişime geçeceğim Asus ile.

Coilwine sesine benzer bir ses bence ve klavye parlaklığı arttıkça azalan bir ses değil gibi geldi bana.

Gerçekten çok severek almıştım ama 1.5 ayda yaşadığım sorunlar cidden beni bezdirdi. Artık bilgisayarı açasim gelmiyor gerçekten. Her an mavi ekran verecek korkusuyla kullanıyorum.

• Mavi ekranı uyumsuz donanım kullandığınız da sistem üretebilir, ancak daha çok hatalı driver yani yazılım kullandığınızda donanımı çalıştıramadığı için veya donanımın çok yüksek kaynak tüketmesine sebep olduğu için windows mavi ekran da hata kodu bildirir. Amaç sistemde major bir sorun oluşmasını engellemektir. Microsoft her 3rd party donanım ve uygulamayı tahmin edemeyeeği için varsayılan benzer hata kodları üretir ve donanım yada driver yada sistem dosyasını size bu ekran bildirerek neyi kontrol etmenizi önerdiğini ifade etmektedir.

• Bilgisayarı formatladim. Driverlari guncelledim ama mavi ekrandan kurtulamadım. Kernel 41 63 hatası alıyorum ve ciddi bir şeymiş galiba. Artık teknik servise göndersem mi? Kaç gundur ağlamaktan bittim ya cidden. Bütün birikimimi bu bilgisayara yatırdım :(

• kubra65438 K kullanıcısına yanıt

Öncelikle geç cevap için kusura bakmayın. Ben de sizin gibi birikimimi Rog Zephyrus'a vermiştim ve daha ilk günden ekran çıtam ayrılınca çok ağlamıştım ama Asus direkt talebim doğrultusunda doa raporu verip yeni sıfır laptopumu almıştım. Hiç düşünmeden direkt Asus'a yollayın,en olmadı Tüketici hakem heyetinden lehinize karar alırsınız ama Asus gerekli işlemi yapacaktır rahat olun. Asla ama asla ağlamayın,dünyada çok ucuz olan şeyler ülkemizde maalesef servet değerinde ama ağlamak hiç bir çözüm sunmaz,içinizi rahat tutun. 6 kere laptop iade ve servis ile birebir uğraşmış biri olarak daima yardımcı olurum. Konuya güncellemeleri yazabilirsiniz.

• 2022 model için bir inceleme geldi arkadaşlar

Aşağıdaki linkte Amerika BestBuy da 2 model fiyatı var. Bir tanesi stok Yok.

https://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?_dyncharset=UTF-8&browsedCategory=pcmcat287600050003&id=pcat17071&iht=n&ks=960&list=y&qp=processormodelsv_facet%3DProcessor%20Model~AMD%20Ryzen%209%206000%20Series&sc=Global&st=categoryid%24pcmcat287600050003&type=page&usc=All%20Categories

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 24 Şubat 2022; 0:24:23 >

• Bu modelde menteşe sorunu var mı? 15 altı oyun da oynayabileceğim ince ve hafif bir laptop ariyorum. Aslında Dell XPS kullanicisiym. Yeni modeli ile bu aynı fiyatlarda. Dell XPS de keske bundaki donanımlar olsa direk onu alırdım. Dell'in G15'ini de düsündüm ama yıllarca 13 kullandıkdan sonra onlar kaba geliyor ve taşıma sıkıntısı yaratıyor. Bu arada almayı düşündüğüm model
    www.vatanbilgisayar.com
    Asus Rog Zephyrus G14 Amd Ryzen9 5900HS Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Rog Zephyrus G14 Amd Ryzen9 5900HS Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-zephyrus-g14-amd-ryzen9-5900hs-3-1ghz-32gb-1tb-ssd-14-rtx3060-6gb-w10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 2 Mart 2022; 11:55:50 >

• Weezer kullanıcısına yanıt

yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum nvidia etiketinin kalkmasından başka herhangi problem yaşatmadı çıta gayet iyi

• Merhaba. Kusura bakmayın geç dondum baya. Laptopu teknik servise gönderdim ve doa raporu çıktı :) teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Asus bu konularda oldukça iyi. Çok sevindim adınıza.

• Yalnız beni baya ugrastirdilar doa raporu çıkartana kadar. Bilgisiz birini gayet rahat kaziklarlar cidden. Bu arada yeni bilgisayar alacağım önerilerilere açığım max 18k bütçem var. Makine öğrenmesi ve görüntü işleme ile uğraşıyorum. Işlemcisi güçlü ram yeterli olsa işimi görür.

O fiyat bandında tartışmasız en mantıklı model IdeaPad Gaming 3i 2022 yenilenmiş model olacaktır. Bu sene soğutması tamamen yenilendi ve Legion 5'in soğutması konuldu. Ayrıca 165hz 100srgb 300nit full hd IPS paneli de mükemmel. Ayrıca o fiyata rtx3060,16-512 ve de kutu içinden mütevazi bir mouse'un da çıkmasi bu fiyat seçeneğinde onu en iyisi yapıyor. Eksiksiz bir model desem abartmamis olurum. İyi forumlar :)

• Teşekkür ederim öneri için ben de lenovo idepad gaming serisinden bir şeyler bakıyordum ama ekran kartının güçlü olmasından ziyade işlemcisi daha yüksek bir şey almak daha mantıklı geldi bana çünkü dediğim gibi yazılım işleriyle fln uğraşıyorum. Oyun oynamıyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubra65438 -- 11 Mart 2022; 18:32:50 >

Ben de yazılımcıyım ve açıkçası alacağınız laptoplar yazılım için çok gereksiz güçlü. Ryzen 5 5600H dediğiniz işlemci piyasada ki en iyi mobil işlemcilerden biri. Yazılım için 2010'dan kalmış i5 560m li laptop bile iş görür. Siz kendi istekleriniz doğrultusunda gönlünüze yatanı alın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynı laptop,panelleri vs. de aynı sadece biri R7 5800h biri RTX3060. Yani satarken de kolaylık olması açısından 3060'lı olan kesinlikle daha mantıklı. Ayrıca dediğim gibi Ryzen 5 5600h sizin için çok güçlü bir işlemci,işlemciye yüklenmenizin bir anlamı yok.

• Merhaba @Laptopist, bu seriyi yeni gordum bilgisayarimi degistirmek istiyorum da msi ge75 kullanicisiyim. Daha onceden asus kullanmis hic memnun kalmamistim. 5. Nesil ryzen alinir mi yoksa 6. Nesili beklemek gerekir mi? Bir de 2 3 gun icinde almanyadan bir tanidik gelecek ona aldirayim dedim ama amazonda falan kalmamis. Cok mu talep var neden bulamiyoruz? :)

Bir de ek olarak dün vatan bilgisayardan baktim bilgisayara gidip ama space tusu dumduzdu bu bilgisayarin space tusu mu degisti yoksa ben baska bir modele mi baktim yanlislikla? simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 14 Nisan 2022; 8:49:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Asus ROG Zephyrus G14 GA401QE modelinden aldık kardeşime. öncelikli amacımız hızlı bir bilgisayar ve hafif olmasıydı. alet şahane ancak batarya maalesef tuğla gibi. yakkaşık 400-500 gram. type-c üzerinden 100 watt'a kadar şarj desteği varmış ürünün. orijinal asus type c şarj aleti baktım ama türkiyede 65 watt modeller var ve satıcılar da orijinallik açısından pek güven vermedi açıkçası. sizce amazondan ugreen marka usb c şarj adaptörü alsam batarayaya bir zararı olur mu?

mesela şöyle bir model. 65 watt pps gan tech sertifikalı ugreen

• nty35 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar dediğiniz şarj aletini surface pro 7 de kullanıyorum, bendeki 3 çıkışlı herhangi bir sıkıntı yok, siz laptopu nerden ve kaça aldınız bende almak istyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.