Selamlar herkese.
"Asus Rog Zypherus G14" cihazı burada tanımayan çok çok azdır arkadaşlar o yüzden sadece başlık atıyorum.
Cihazımın tek problemi bataryası bitiktir onun dışında HERHANGİ BİR SORUNU BULUNMAMAKTA. söylemesi ayıp yaşım 43 oldu artık oyunların hızını kafam kaldırmıyor bunu satıp daha mütevazi bir bilgisayar alıp film video izlemek satmamda ki TEK AMAÇ BUDUR. İlanımı da şuan bahsi geçen bilgisayar ile oluşturuyorum. Dileyene bilgisayarın ekstra video ve fotoğraflarını gönderebilirim. buraya çok fazla yükleyip mide bulandırmak istemem
geniş bilgi için linke tıklayarak her detayı görebilirsiniz. Kutusu var Faturası yok Cihazı vakti zamanında Koreden getirttim
Donanım :
İşlemci - 4800HS 2.9 - 4.2 GHz
Ram - 16 GB DDR4-SDRAM (32gb kadar yükseltilebilir)
Grafik+Ekran - NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti (6gb 192bit) + AMD Radeon Graphics - 120hz - 14inc
Depolama : 512 Gb M2 SSD
Bağlantı : Wi-Fi 6 (802.11ax)
Cihazın yanında resimlerde gördüğünüz ekipmanlarla birlikte alacaksınız ayrıca artık elimde olmasını istemediğim STEAM - BATTLE.NET - EPICGAME hesaplarımı da veriyorum içinde gerçekten emekle toplanmış emekle saatler harcanmış (Dota 5.500 Saat) oyunlar vardır. isteyen arkadaşa bu platformlarda ki oyunların listesini verebilirim.
Ekipmanlar:
Lenova Lecoo Klavye ve Mouse
Steelseries Artic 3 Oyuncu Kulaklığı ( ortalama 2 saat kadar falan kullanıldı)
S-LINK SW-U320 USB Hub ( bu aparata internetten bakabilirsiniz)
Soyn PS4 v2 Joystick ( Sınırlı süre kullanılmıştır)
Frisby Soğutucu
parça parça satmak istemiyorum arkadaşlar o yüzden lütfen şu parçayı alsak gibi sorular sormayın cevap vermem bunun içinde Şimdiden Özür dilerim.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.