Şimdi Ara

Asus ROG Zypherus G15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus ROG Zypherus G15

Selamlar herkese.

"Asus Rog Zypherus G14" cihazı burada tanımayan çok çok azdır arkadaşlar o yüzden sadece başlık atıyorum.

Cihazımın tek problemi bataryası bitiktir onun dışında HERHANGİ BİR SORUNU BULUNMAMAKTA. söylemesi ayıp yaşım 43 oldu artık oyunların hızını kafam kaldırmıyor bunu satıp daha mütevazi bir bilgisayar alıp film video izlemek satmamda ki TEK AMAÇ BUDUR. İlanımı da şuan bahsi geçen bilgisayar ile oluşturuyorum. Dileyene bilgisayarın ekstra video ve fotoğraflarını gönderebilirim. buraya çok fazla yükleyip mide bulandırmak istemem

geniş bilgi için linke tıklayarak her detayı görebilirsiniz. Kutusu var Faturası yok Cihazı vakti zamanında Koreden getirttim

Asus ROG Zypherus G15www.laptoparena.net
    ASUS ROG GA401IU-HE094T - GA401IU-HE094T laptop specifications
    https://www.laptoparena.net/asus/notebook-asus-rog-ga401iu-he094t-ga401iu-he094t-white-43102

Donanım :

İşlemci - 4800HS 2.9 - 4.2 GHz

Ram - 16 GB DDR4-SDRAM (32gb kadar yükseltilebilir)

Grafik+Ekran - NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti (6gb 192bit) + AMD Radeon Graphics - 120hz - 14inc

Depolama : 512 Gb M2 SSD

Bağlantı : Wi-Fi 6 (802.11ax)

Cihazın yanında resimlerde gördüğünüz ekipmanlarla birlikte alacaksınız ayrıca artık elimde olmasını istemediğim STEAM - BATTLE.NET - EPICGAME hesaplarımı da veriyorum içinde gerçekten emekle toplanmış emekle saatler harcanmış (Dota 5.500 Saat) oyunlar vardır. isteyen arkadaşa bu platformlarda ki oyunların listesini verebilirim.

Ekipmanlar:

Lenova Lecoo Klavye ve Mouse

Steelseries Artic 3 Oyuncu Kulaklığı ( ortalama 2 saat kadar falan kullanıldı)

S-LINK SW-U320 USB Hub ( bu aparata internetten bakabilirsiniz)

Soyn PS4 v2 Joystick ( Sınırlı süre kullanılmıştır)

Frisby Soğutucu

parça parça satmak istemiyorum arkadaşlar o yüzden lütfen şu parçayı alsak gibi sorular sormayın cevap vermem bunun içinde Şimdiden Özür dilerim.

Asus ROG Zypherus G15

Asus ROG Zypherus G15

Asus ROG Zypherus G15

Asus ROG Zypherus G15

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 18000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat yıl sonuna kadar böyledir yani yaklaşık 20 günlük sonrasında memleketin durumuna göre fiyatı yukarı yönlü düzelteceğim :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.