Şimdi Ara

Asus Rp-N12 ile Uydunet NetMASTER CBW-383ZN modemle kablosuz menzil nasıl artar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eve uydunet aldım ( NetMaster Cbw-383zn modem kurdular) ancak evin arka odalarında wireles modem sinyalleri maalesef ulaşamıyor.
    Araştırdığımda çözüm için Asus Rp-N12 Wireles-N300 Access Point önerdiler, bende aldım.

Ancak kurulumu bir türlü gerçekleştiremedim. Bahsettiğim uydunet modemle bunu nasıl birbirine bağlayabilirim ve şifreleyebilirim ? Dışarıdan birileri de bağlanmasın diye ?
    Kurulum kitapçığında ki adrese girdiğimde aşağıda ki sayfa açılıyor ve ortada ki searching yazısında kalıyo sayfa. Zaten adres satırında amazon... bilmem ne diye yazıyo.

Asus Rp-N12 ile Uydunet NetMASTER CBW-383ZN modemle kablosuz menzil nasıl artar ?

Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. Burada anlatılmış ama buradan da çözemedim

Bu arada bilgisayarım masaüstü ve wireles bağlantıosı yok, kabloyla internete bağlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 4 Kasım 2015; 22:13:56 >

• fanatikforumcu F kullanıcısına yanıt
    Telefonla ulaştığım bi arkadaşla sorunu çözdüm, konu silinebilir veya kilitlenebilir.

Verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.