Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] ASUS RT-AC86U ( 5.0 GHz Sorunlu )
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
799TLye sağlam çalışır garantili hemde AX Wifi6 router almak varken bence yeniden değerlendirmeniz lazım
önerim eğer sadece 2.4GHZ çalışıyorsa cihazı 300mbitlik cihazlara denk bir fiyat vermeniz (benim değerlendirmem 200-300tl)
https://www.hepsiburada.com/honor-router-3-wi-fi-6-plus-3000mbps-kablosuz-dual-band-router-p-HBCV00000BLAMD
-
Merhabalar; Bu iki ürün sizce aynı klasmanda mı? Bence değil ama bu alıcının tercihi
Ben medya ve dosya paylaşımda kullanıyordum artık ihtiyacım kalmadığı için satıyorum.
Şimdiye kadar görevini gerektiği gibi yerine getirdi şimdilerde dinleniyor.
Alıcısı çıkarsa pazarlık yapılır.
Bir sonraki görevini bekliyor görev verilene kadar dinleniyor.
İlginiz için teşekkürler.
Link :
asus türkiyeRT-AC86U|WiFi Router|ASUS Türkiyehttps://www.asus.com/tr/networking-iot-servers/wifi-routers/asus-wifi-routers/rt-ac86u/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadiksadik -- 22 Haziran 2023; 10:47:24 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Evet konu zaten aynı klasmanda olmamasına rağmen arızalı ürünün sıfırından pahalıya satılması.
sıfır olan 5Ghz bandında Wifi6 AX sınıfı OFDMA özelliği ile aynı anda 4-5 cihaza paket gönderebilen bir cihaz
sizin 2. el cihazınız öncelikle sorunlu hemde diğer cihazla yarışabileceği tek özelliği olan 5GHZ bandı çalışmıyor
ha çalışsa bile AC sınıfı tarafında OFDMA özelliği yok bu yüzden bahsedilen hızları verse bile diğer cihazla gerçek dünyada zaten yarışamaz.
ve elimizde kalıyor çalışan 2.4Bandı bende bu yüzden olması gereken fiyatın çalışan özelliği üzerinden değerlendirdim.
HA unutmadan konuyu marka üzerinden değerlendiriyorsanız HONOR denen cihazı Huawei üretiyor aslında HUAWEI AX3 cihazını araştırırsanız tıtatıp aynı ürün olduğunu görürsünüz.
Eğer çipseti çin malı diye dert ediyorsanız 1000tl verip Qualcomm çipsetli MERCUSYS MR80X alırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ioz -- 22 Haziran 2023; 23:55:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X