demek istediğinizi anladım fakat mu-mimo teknolojisi konusunda tam bilgi sahibi değilim bilen bir arkadaşın yanıtlaması daha iyi olur. https://forum.donanimhaber.com/tr-nin-en-buyuk-asus-modem-rehberi-n16-n17u-ac750-ac51-ac55u-ac68u-ac88u-ana-konu--91268552 buradaki arkadaşlar bilebilir |
ASUS RT-AX55 Modem Hakkında (2. sayfa)
-
-
Hayır Ax50'de 2x2 mimo var.
http://en.techinfodepot.shoutwiki.com/wiki/TP-LINK_Archer_AX50
-
Merhaba, cihazi alip baglama firsatiniz oldu mu? Ayini cihazi bende almak istiyorum bir arkadasim baska bir routeri baglamis ancak ben pek emin olamadim. Birde baglanti sagladiysaniz memnun musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 1 aydır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Memnunum. -
ben ax55 yerine ax82u aldım :D aynı şekilde memnunum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: switel
Ben 1 aydır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Memnunum.Tesekkurler bende bugun siparisini verdim. Bu arada alacak arkadaslar varsa internette 1400-1500 skalasinda fiyati. Ben 879a vatan bilgisayarda buldum bilginiz olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: weritaserumokben ax55 yerine ax82u aldım :D aynı şekilde memnunum.
@weritaserumok hayirli olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: selpaqm@weritaserumok hayirli olsun.
Alıntıları Göstergüzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
-
Konu için teşekkürler. Benzer şekilde superonline internet kullanıyorum. Modem hg255s.
Bazı odalarda internet bağlantı sıkıntısı yaşıyorum. Hatta en uzak oda da sırtımı modeme dönünce bağlanamıyorum. 4 duvar var arada.
Evde powerline ağ sistemide var. Ancak mesh ağı gibi olmadığı için sinyal düştüğünde ağı değiştirmem gerekiyor.
İki seçenek var. Maliyetleri biribirine yakın.
1- Mesh ağı kurmak
2- Modemi değiştirmek(router eklemek)
25mbit internetim var. En uzak oda da 5mbit alabiliyorum ama pamuk ipliğine bağlı resmen :)
Sizde router ekleyerek en uzak oda da eskisine göre fark edilir bir iyileşme oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mechatronik
Konu için teşekkürler. Benzer şekilde superonline internet kullanıyorum. Modem hg255s.
Bazı odalarda internet bağlantı sıkıntısı yaşıyorum. Hatta en uzak oda da sırtımı modeme dönünce bağlanamıyorum. 4 duvar var arada.
Evde powerline ağ sistemide var. Ancak mesh ağı gibi olmadığı için sinyal düştüğünde ağı değiştirmem gerekiyor.
İki seçenek var. Maliyetleri biribirine yakın.
1- Mesh ağı kurmak
2- Modemi değiştirmek(router eklemek)
25mbit internetim var. En uzak oda da 5mbit alabiliyorum ama pamuk ipliğine bağlı resmen :)
Sizde router ekleyerek en uzak oda da eskisine göre fark edilir bir iyileşme oldu mu?100 m2 evde 2-3 duvar arasında rahatlıkla kullanıyorum ben ax82u'yu. Mesh sistemi mi daha iyi olur yoksa modem değiştirmek mi açıkçası fikrim yok bilen biri yardımcı olsa daha iyi olur
-
Arkadaşlar binamıza GPON altyapı geldi Wi-Fi 6 özellikli router arıyorum bu router ile ilgili sorun yaşayan varmı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X