Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS RTX 4080 ROG STRIX 16 GB Kutu-Fatura-TR Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ASUS RTX 4080 ROG STRIX 16 GB Kutu-Fatura-TR Garanti

07.04.2023 tarihinde vizyon bilgisayar' dan satın aldım. Adıma faturalı olup toplam 3 yıl Asus Türkiye Garantisi Mevcuttur. Dönemsel olarak şehir dışında çalıştığımdan dolayı sadece kış mevsiminde olacak şekilde toplamda 6 ay kullandım. Onun haricinde kullanılmadı. Herhangi bir şekilde kart açılmadı garantisi sorunsuz bir şekilde devam etmektedir. Herhangi bir sorunu veya kusuru yoktur.

Ekran kartı, APC Schneider 2200va Line İnteractive ups, Corsair AX1000 1000W 80+ Titanium güç kaynağı ve kasanın alt kısmında 3 adet Noctua NF-A12-25 fan kullanılarak serin ve elektriksel anlamda en ufak sorun yaşamadan çalışmıştır. Sistem elektrik kesintisi dahi görmemiştir.

Takas veya Düşük modelle takas + Para tekliflerini düşünmüyorum. Sadece nakit alım düşünüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 42500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Nisan 2026 Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.